Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy fiú, aki 4 éve tetszik. Ő 16, én 13. Továbbiak lent.
Van egy 16 éves fiú, aki már 4 éve tetszik.Én 13 vagyok... 13 éves, szépnek mondott, széles csípőjű, nagy kék szemű, középhosszú szőke hajú lány.Mellbőségem... nos, olyanom gyakorlatilag nincs, mégis gyakran néznek 14-nek. Stílusom:sportosan elegáns.
Róla annyit kell tudni, hogy kb. 180 centi és 30 kiló vasággyal(mondjuk ez erős túlzás, de... na mindegy.)Októberben volt 16, városi pingpongbajnok, és szép nagy barna szeme van, barna haja és 3 kis anyajegy a bal fülén(hogy megszállott lennék?Ó, dehogy...).Van egy öccse, aki fél tőlem.Állítólagos barátnőim elmondták neki, hogy bejön nekem, sőt, azzal nyüstölték, hogy jöjjön össze velem... pedig direkt kértem, hogy ne tegyék... azt mondta rá, hogy azért nem jön össze velem, mert nem ismer.Pedig nagyon jól tudja, hogy ki vagyok, tavay betlehemesen csomót beszélgettünk, ráadásul a legjobb haverja húga az egyik LB-m.Szünetekben sokat szokott nézni, de...Jaj!És csomót égek előtte, nem merek a szemébe nézni sem, amióta tudja... Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!