Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretnek ki a pasiból? Mi az a cselekedet megcsaláson kívűl? Mire kell figyelni egy férfinek hogy ne ábránduljon ki belőlle a nő?
Mondjuk ne igénytelenedjen el, ne hanyagolja a nőt.
És az is számít, ha gyerek születik, a férfi hogyan viselkedik.
Szerintem azért szeretnek ki valakiből, mert rájönnek, hogy mégsem olyan, mint amilyennek elképzelték, vagy mégsem tudják a zavaró dolgait elfogadni (nem változik meg a másik).
"Mire kell figyelni egy férfinek hogy ne ábránduljon ki belőlle a nő?"
Allandoan valtoznia kell. Meg kell ujulnia.
8 évet húztam le valaki mellett, akiből folyamatosan ábrándultam ki. Mi voltak ezek az okok?
- mindig minden más fontosabb volt, mint én (értsd még egy tv műsort sem tudott hanyagolni értem)
- figyelmetlen volt, az együtt töltött idő alatt 3szor felejtette el a névnapomat és egyébként sem lepett meg soha semmivel (nem drága ajándékokra vágyom, de időnként 1 szál virág vagy bonbon jólesett volna, miután én mindig figyelmes voltam vele)
- általában semmiben nem kérte ki a véleményemet, de ha mégis, akkor sem vette figyelembe (pl öltözködés)
- a családjával szemben sosem nekem adott igazat, még akkor sem, mikor egyértelműen nekem volt igazam, amit később a másik fél (a húga) is "bevallott"
- több nővel is bensőséges viszonyt alakított ki, amelynek következtében 2en is belészerettek. Persze ő végig tette a hülyét és még akkor is azt mondta, hogy csak barátok, amikor már egyértelmű volt, hogy az adott nő jóval többet akar. Nem tudom, hogy ő tényleg ennyire naiv volt, vagy csak engem nézett hülyének.
- ha nézeteltérésünk volt, akkor mindig vérremenő vitát alakított ki a dologból, mindig elkezdett sértegetni és ezek alkalmával nem egyszer hülyézett le.
- nem tisztelt és többször előfordult, hogy hazudott/ferdített
24/n
-ha nincs jövőképe, és semmi jövőbeni dologról nem lehet vele beszélni. Nem tervez, pár hétre előre sem.
-igénytelen
-rendetlen
Nálam (egyenlőre) kb ezek, ilyen sorban.
23 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!