Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szeretnek ki a pasiból? Mi az a cselekedet megcsaláson kívűl? Mire kell figyelni egy férfinek hogy ne ábránduljon ki belőlle a nő?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 15:41
11/11 anonim válasza:
Én azért léptem ki a legutóbbi kapcsolatomból, mert a pasi annak ellenére, hogy gyerekes és ostoba volt, folyton lenézett és azt éreztette velem, hogy ő az isten, a mindentudó, a sokat élt ember, én meg a kis hülye, aki kettőig sem tud elszámolni. Folyamatosan nagyzolt, kiszínezte a történeteit és elvárta, hogy én ezeket el is higgyem és bálványozzam miatta, amikor szembesítettem a kamujával még neki állt feljebb és mivel semmilyen észérvet nem tudott felhozni, elkezdett hisztériázni. A komolyabb dolgokban behúzta fülét, farkát, akkor már nem volt akkor arca és persze rám maradt az ügyek megoldása. A hiányosságait az én önbizalmam rongálásával akarta kompenzálni. Ha valami nem tetszett neki a viselkedésemben, mindig valamelyik ismerősével, haverjával példálózott. Ha valamin összevesztünk, mindig az életemet ócsárolta, azzal nem foglalkozott, hogy nekem pont úgy jó az életem, ahogy van, az ő szemellenzős, elfogult agya nem tudta ezt feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!