Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a megcsaláson hogy lépjek túl? Továbbiak lent.
Figyelt kérdés
Megcsalt a barátnőm hosszú együttélésünk alatt elöször,sok hónapos viszonyt tartott fenn a hátam mögött. Ellaposodott a kapcsolatunk az utobbi időben nem törödtünk egymással eleget,munka stb miatt. Megprobáljuk helyrehozni az életünket de az a gondom hogy azt mondja nem érez megbánást amiatt hogy megcsalt mert lapos volt a kapcsolatunk,azt mondja az adott neki valami pluszt,ezt monst hogy dolgozzam fel igy?2016. okt. 30. 06:28
1/11 anonim válasza:
Ugy, hogy ertelmezd ugy, ahogy mondta. A megcsalas nem ellened iranyult. A kapcsolat lapos volt, o meg nem akart lapos kapcsolatot, de nem is akart teged elhagNi. Bar en tobbnyire kapcsolatparti vagyok, azaz az a velemenyem hogy amig lehet tartani kell a kapcsolatot, itt megis azt mondanam hogy valszeg szakitanotok kellene.
2/11 A kérdező kommentje:
szia,de azt mondta feszt a szeretőjének is hogy engem szeret csak amikor kellett akkor ugymond elövette 2 évig volt mellettem valakije
2016. okt. 30. 07:06
3/11 anonim válasza:
Hogy tudsz egy ilyen kapcsolatot helyrehozni???
4/11 anonim válasza:
Ez, egyéni dolog. Mindenki másként tudja feldolgozni. Huszonévesek még hevesen reagálnak, nem igazán tudnak mit kezdeni vele. Harminc felett már sokkal könnyebben feldolgozzák, túl lépnek rajta az emberek.
5/11 anonim válasza:
2 év azért rengeteg idő
az nem fellángolás
6/11 anonim válasza:
Azért sok dolgot nem tudtok, amit privátban leírt nekem. Itt azért egy majd 20 éves kapcsolatról van ám szó, tehát 40 év körüli pár.
7/11 anonim válasza:
Inkabb ezen a rinyan lepjel tul.
8/11 Szergej55 válasza:
Dobd ki a halálba, itt nincs mit helyrehozni.
9/11 anonim válasza:
És kit izgat, hogy majdnem 20 éves kapcsolatról van szó?! A megcsalás semmilyen kapcsolatban nem fogadható el, sem egy 2 hónapjában, sem egy 20 éves en, sem semmilyenben.
Az meg vicc kategória, hogy 2 (!!) éven át tartott a viszony.. ez nem csak sima kis fellángolás, ezen nincs mit helyrehozni!!
10/11 anonim válasza:
Ő nem rinyált sehol. Hol látsz rinyát? Szeretné elfogadni és megérteni a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!