Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kényelmesednek el a férfiak egy kapcsolatban?
3 hónapja. Ezért is korai nekem, hogy távolodunk. Más kapcsolatban ilyenkor még a szerelem is ritka.
A munkahelyéb szoktak lenni néha problémák, de ez eddig nem volt akadálya semminek.
A férfiak azért mutatják a kezdeti óriás törődést, hogy megszerezzék a nőt maguknak.
Miután már megszerezték, utána lassan beállnak arra a törődési szintre, ami normális nekik és ami a saját maguk természetéből, személyiségéből fakad.
Amit most látsz kialakulni, neki az a normális állapota.
Az nem megoldás, hogy lecseréled a férfit, mert később is mindegyikük ilyen lesz.
25/F
5:
Mert attól még van törődés, érdeklődés, figyelem. Csak jujj, nem annyi amennyit a nő elvár, hanem amennyit a férfi ad.
Én barátom három év után is aranyos és törődő velem. Jó nem teljesen ugyanaz, de mai napig ad néha puszit, hozzám bújik, főz nekem egy teát, ha kérek, szóval...
Nem igaz, hogy mindenki sz.rik a másikra. Sajnos vannak ilyen emberek is, de vannak rendes normális férfiak is.
25L
7: Akkor félreértetted a kérdést. Csak azért írom, hogy nehogy az ellenkező oldalra kerüljünk, miközben ugyanazt beszéljük.
"aranyos és törődő"
Oké! Azok a férfiak, egyszerűen csak nem olyan gyakorisággal már, mint a kapcsolat elején, ahogy te is írtad.
A legtöbb férfi ad puszit, bújik, teát főz, nem erről van szó. Én is szívesen.
A kérdezőnek az a baja, hogy nem ír neki MINDEN reggel a barátja, meg hogy ritkán mondja neki hogy szereti. (De hogy mi a ritka, azt nem írná le. Hogy "csak" kétnaponta mondja, vagy csak kéthavonta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!