Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha első találkozás alkalmával a lány szexet akarna de a fiú nem, mert komoly kapcsolatban gondolkodik, és nem akarja elszúrni az elején?
Haaaat nalam a ferjemmel igy kezdodott, en szexet akartam de a munkahelyunkon jottunk ossze es o nem akart az irodaban es foleg ennyi Ido utan szexelni, szoval mondta h szeretne ha az elso egyuttletnek jelentosege lenne:-))
Nem hiszem h barmi is ezen mulik, a volt ferjemmel az elso randin volt szex, az intervallum (sincs) kobe vesve. Ha valaki szeret es teged akar akkor barmikor,barhogy jo lesz.
Én az a fajta lány vagyok, aki hamar szeretné a szexet (ha nem is az első találkozás alkalmával, de nem ellenezném feltétlenül azt sem, ha a helyzet úgy adja). Nálam ezzel elszúrná az egészet a srác. Bénázni lehet az első alkalommal, az bőven belefér szerintem, de a bénázással is elég sok mindent meg lehet tudni a másikról- hogy kezeli az ilyen helyzeteket, mennyire illünk össze ebben a kérdésben, satöbbi apróságok. Én is komoly kapcsolatban gondolkodtam mindig is, de szerintem a szex elég fontos része ennek a bizonyos komoly kapcsolatnak, hát hányan vannak, akik azért mennek szét, mert nem elég kielégítő/változatos/gyakori/szenvedélyes/akármi más a szexuális életük, ez ugyanolyan szűrő, minthogy megkérdezem, az összes korábbi nőjét megcsalta-e már, pl, vagy hogy mik a vallási nézetei. Szóval én a hamari szex híve vagyok, ami az esetek többségében nem lehetetleníti el a komoly kapcsolat lehetőségét, egyébként. Még ha amúgy bénázás is volt nagyobbrészt. Sokkal rosszabb, ha már iszonyúan vágytok egymásra, hogy gondolni sem tudtok másra, csak a szexre, már nagy a szerelem, hónapok óta csak várjátok A NAGY eseményt, aztán lófsz lesz belőle, nem szex. A várakozással csak felturbózzátok az elvárásokat is, így viszont nehéz olyan mutatni, amire nem számít a másik.
Szóval, röviden: nálam ezzel elkaszálná magát a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!