Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is próbálnak változtatni magukon?
Megfigyeltem azt az általános tendenciát az ismerőseim körében, hogy míg a nők tisztában vannak a jellemhibáikkal és folyamatosan próbálnak javítgatni azokon, addig a férfiaknál az "Én ilyen vagyok, engem így kell elfogadni!" mentalitás az uralkodó. Tudományosan bizonyított, hogy a férfiak nárcisztikusabbak, de szerintem ez akkor sincs rendben. Ha nem hajlandóak kompromisszumot kötni, csak azt várják, hogy a nők idomuljanak hozzájuk, akkor hogyan várhatják azt, hogy valaha is boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban fognak élni? Nem tudom vannak-e kivételek ez alól, de én még nem sokkal találkoztam.
Ti mit gondoltok? Férfiak és nők véleményét is egyaránt várom.
U.i.: Semmi szín alatt sem az volt a célom a kérdéssel, hogy összeugrasszam a két nemet.
én ismerőseim körében meg a férfiak idomulnak a nők elvárásaihoz.
Ha az asszony nem akar albérletbe menni, akkor gyorsan beleugranak egy hitelbe. ha nem tetszik a ház, akkor gyorsan átépítik, stb. Persze dolgoznak látástól mikulásig, hogy kielégítsék az asszony óhaját sóhaját.. a vége persze az, hogy nem jut idő egymásra, és az asszonyka félredug.
nem 1 ilyen esettel találkoztam már!
Már megint az álltalánosítás....
Igen vannak akik próbálnak változtatni, ha olyan jelzéseket kapnak.
Nekem például pont hogy az exfeleségem volt aki nem tudott minimálisan sem változtatni dolgokon. Ezért lett ex....
Pont fordítva látom,inkább a nők nem képesek semmilyen valódi változtatásra.
Ha több a felesleg rajtuk,az sem számít,akkor is el kell fogadni őket.És lám lám az ilyen csajokat is manapság már körbeugrálják,onnantól nyeregbe érzi magát,és nem is akar változtatni...
Míg nekem férfiként az összes csaj azt mondja, hogy gyúrjál,mert csak kb. akkor fogok bármelyiknek is kelleni,és ez egyébként valós tény,csak engem nem lehet ilyen könnyen befolyásolni,nem leszek tömegember csak azért,mert nekik éppen most az izomkolosszusok jönnek be kizárólag...
Nő vagyok, nem tudok főzni, nem is akarok. Próbáltam, unom és kb. menzakaja lesz belőle.
Tudom, hogy így nem fogadna el senki. Hát nem is keresek senkit.
Azon változtatni nem tudok, hogy szeressek, élvezzek valamit, amit nem élvezek.
Szerintem ez nem nemi különbség. Max. a nők jobban paráznak, hogy szeressék őket.
"a nők tisztában vannak a jellemhibáikkal"
Mindennemű sovinizmus nélkül de: akkor nekünk biza nagyon más ismerőseink vannak. :D
"Tudományosan bizonyított, hogy a férfiak nárcisztikusabbak"
Angol tudósok bebizonyították vagy mi? Gondolom forrás erről nem áll rendelkezésedre csak bepróbáltad hátha tényként kezeljük majd. :D Egyéb iránt mi lenne ha nem kevernél random személyiségzavarokat ide?:D [Vagy for example tudnád, hogy miről beszélsz.]
Nem tudom vannak-e kivételek ez alól, de én még nem sokkal találkoztam. -> "nem sokkal" -> tehát minimum egyel már igen -> tehát vannak kivételek. 5. osztály ftw.
Lehet csak nekem van túl korán de mi lenne ha inkább azt kérdeznéd meg amit akarsz és nem a saját fals érzéseidet vetítenéd ki másra?:D [khm nárcizmus :)]
A nem kis failtol eltekintve:
Nyilván amin lehet [és érdemes] azon próbálnak akik próbálnak ez távolról sem nem függő.
9-es.
Ezt nagyon szépen leírtad,csak pont hogy a nőtársaid csinálják azt,hogy ha nem jóképűnek született az illető,akkor kb. szóba sem állnak vele...
Pont valamelyik nap 2 nőismerősöm is,de ahogy hallottam az összes csaj kb., azért a 2 srácért van oda,miközben ott van mellette több száz másik srác,akit figyelembe sem vesznek ezek a nők...
Na most ha 50 csaj ugyanarra a 2 csávóra hajt,akkor a többi srácnak 0 lesz így is úgy is.Mert ők nem elég helyesek,meg stb...
És ez van mindenhol sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!