Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok "a nőknek könnyű" és "rengeteg normális pasi egyedül van" kapcsán eszébe jutott már másnak is ez az ötlet? Esetleg valaki meg is tette? Miket tapasztalt?
Egyfolytában azt látom, hogy a férfiak sírnak, hogy az átlagos nők előtt is hosszú férfisor áll, míg nekik átlagos kinézetű, de normális férfiként esélyük sincs.
Ezzel szemben úgy érzem, előttem sosem álltak sorok, pedig szerintem beleillek az átlagos kategóriába. Na nem panaszkodni akarok, mert boldog párkapcsolatban élek, inkább csak érdekes dolog így kívülről szemlélni a nemek csatáját és morfondírozni, vajon kinél van az igazság:D
Eszembe ötlött, hogy milyen érdekes lenne regisztrálni egy társkeresőre a saját képemmel, várni, figyelni, elemezni a tapasztaltakat. Hogy hány megkeresés érkezne, abból hány emberrel tudnék hosszasabban elbeszélgetni, hányan jönnének be külsőre stb.
Viszont sajnos a megvalósítás több akadályba is ütközik:
1. Ha ilyen módon verném át a férfiakat, akkor tényleg nem lennék jobb, mint amilyen véleménnyel vannak a nőkről.
2. Pont azokat bántanám meg vele legjobban, akik valóban normális párkapcsolatot keresnek, netalántán még szimpatikus is lennék nekik, jól ellennénk.
3. Elég kellemetlen lenne, ha valaki ismerős rám akadna egy társkeresőn tudván azt, hogy sok-sok éve kapcsolatban vagyok.
Igazából a kérdésem az lenne, hogy van-e olyan, aki gondolkodott már hasonló "kísérleten", esetleg el is végezte? Ha igen, miket tapasztalt?
Ők valamiért olyanok, vagy neveltetés miatt vagy más miatt, ez van. Kell neked olyan barátnő, aki így áll hozzá? Őszintén. :-) Azzal csak baj lesz később.
Én úgy nőttem fel, hogy a szüleim a nulláról építették fel az életüket, de tényleg a nulláról, még szülői támogatásra sem számíthattak, sőt, nekik kellett még a szüleiket segíteni. Egy szobában kezdték az életüket, apám első fizetése a 70-es évek elején kevesebb volt, mint 2000 Ft, aztán szép lassan apránként lépésről lépésre haladtak előre az életben, apám végül vezető pozícióból ment nyugdíjba, és olyan nyugdíjat kap, hogy a többségnek a fizetése nincs annyi, és még most is keresik felkérésekkel, mert jó szakember, anyám meg még dolgozik. Én ezt a hozzáállást megtanultam tőlük, sőt, sikerült a mostani világra átültetni, hiszen nem azt a világot éljük, mint ami az ő fiatalkorukban volt, mások a nehézségek, mások a kihívások, mások a lehetőségek, de megállok a lábamon, mert kaptam egy többé-kevésbé jó alapot (no, nem mindent csináltak jól ők sem, nem mindent másolok tovább, de emberek vagyunk, hibázunk, tanulunk belőle, ha gyerekem lesz, biztos én is elkövetem a saját hibáimat, amiből meg majd ő fejlődik tovább).
Azok a lányok, akik olyanok, nem hiszem, hogy kaptak valaha is ilyen alapot, ezért más a szemlélet.
Olyat keress, aki illik hozzád, én is ezt teszem, ők nem azok, aki illik hozzád, azzal meg menni fog. Nem jó akárki, neked se, olyanra meg kár pazarolni az időt és az energiát, akivel úgysem működne, közben lehet, hogy azt szalasztod el, akivel meg működne. Bár én úgy gondolom, akiknek dolguk van egymással, azok úgysem kerülhetik el egymást, és akik összetartoznak, azok előbb-utóbb összekerülnek akkor is, ha kerülgetik egymást, szóval van remény. :-)
Ne fáradj, Kérdező, sok pasas megcsinálta már a "kísérletet" előtted, amit írtál (GYK-n le is írták amit tapasztaltak). Amikor jóképű gazdag kamuprofilt regisztráltak, egy nap kaptak 20 levelet és egyet se írtak. Amikor valódi profillal próbálkoztak, többszáz levelet írtak, és egy választ se kaptak. Azt hiszem, nincs miről beszélni.
Én tőlük függetlenül is azt tapasztalom, hogy az átlagférfiak a kutyának se kellenek (és akkor még az átlag alattiakról nem is beszéltünk), a jóképű, gazdag stb. menőmanóknak meg egyszerre 10 csajuk is van, egymással is csalják őket, de neki persze el van nézve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!