Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok "a nőknek könnyű" és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok "a nőknek könnyű" és "rengeteg normális pasi egyedül van" kapcsán eszébe jutott már másnak is ez az ötlet? Esetleg valaki meg is tette? Miket tapasztalt?

Figyelt kérdés

Egyfolytában azt látom, hogy a férfiak sírnak, hogy az átlagos nők előtt is hosszú férfisor áll, míg nekik átlagos kinézetű, de normális férfiként esélyük sincs.

Ezzel szemben úgy érzem, előttem sosem álltak sorok, pedig szerintem beleillek az átlagos kategóriába. Na nem panaszkodni akarok, mert boldog párkapcsolatban élek, inkább csak érdekes dolog így kívülről szemlélni a nemek csatáját és morfondírozni, vajon kinél van az igazság:D

Eszembe ötlött, hogy milyen érdekes lenne regisztrálni egy társkeresőre a saját képemmel, várni, figyelni, elemezni a tapasztaltakat. Hogy hány megkeresés érkezne, abból hány emberrel tudnék hosszasabban elbeszélgetni, hányan jönnének be külsőre stb.

Viszont sajnos a megvalósítás több akadályba is ütközik:

1. Ha ilyen módon verném át a férfiakat, akkor tényleg nem lennék jobb, mint amilyen véleménnyel vannak a nőkről.

2. Pont azokat bántanám meg vele legjobban, akik valóban normális párkapcsolatot keresnek, netalántán még szimpatikus is lennék nekik, jól ellennénk.

3. Elég kellemetlen lenne, ha valaki ismerős rám akadna egy társkeresőn tudván azt, hogy sok-sok éve kapcsolatban vagyok.

Igazából a kérdésem az lenne, hogy van-e olyan, aki gondolkodott már hasonló "kísérleten", esetleg el is végezte? Ha igen, miket tapasztalt?

2016. okt. 19. 14:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodtam már ilyen kísérleten, és tulajdonképpen nem is lenne nehéz kivitelezni, csupán annyi kell, hogy találjunk egy olyan kb átlagos lányt, aki _tényleg_ párt akar keresni, tehát valódi funkciójára akarja használni az oldalt, és ő mesélné el, gyűjtené össze a tapasztalatait. Ezekből lehetne statisztikát meg sztorikat gyártani a megfelelő személyiségijogivédelmi cuccok figyelembe vételével :D

Én a másik oldalról végzek éppen éles tesztet (értitek, éles teszt), és hát nem sok sikerem volt eddig :D Érthetetlen dolgok történnek, de például két átlagos lánynak írtam teljesen normális módon, és csesztek válaszolni. Természetesen annyiban hagytam, nem rontottam rájuk, hogy mit képzelnek.

25/F

2016. okt. 19. 15:18
 12/39 anonim ***** válasza:
19%
#10-es nyilván nem arra gondolta, hogy az az egonövelés, ha 40 nem helyes srác visszajelöl, hanem az, hogy 10 helyes. Persze, gyarló az ember, meg minden, csak akkor nem értem, hogy miért mondjátok/mondják a lányok, hogy ne lenne lehetőségük ismerkedni? Ha nem akarnak neten, akkor nem, viszont ha ott vannak, és csak egót növelnek, akkor miért nem ismerik el, hogy lenne ott baromi sok lehetőség, csak hát "nem ott akarok". Ha én ismerkedni szeretnék, akkor minden lehetőséget megragadok, akár net, akár más. Aki nem akar neten, még egyszer mondom akkor semmi gond nincs azzal, csak ne mondja, hogy nem érdekel ő senkit, mert nem tudhatja, hogy az interneten megtalálná-e élete szerelmét, vagy sem. Az élőben történő ismerkedésnél ugyanez. Mivel az ember gyarló, ha a lány full tip top, akkor igenis kicsit neki is tennie kell a sikerért. Egy kis szemezés, mosoly, jelek, ha ezek meg vannak akkor azért több faszi megy oda, mintha csak ül a sarokban és néz maga elé.
2016. okt. 19. 15:20
 13/39 anonim ***** válasza:
19%
*ha a lány nem full tip-top
2016. okt. 19. 15:21
 14/39 anonim ***** válasza:
78%

Én tényleg átlagos lány vagyok, semmi extra nincs bennem, de nem vagyok csúnya, csak olyan átlag.

Én is hálát adok az égnek, hogy már párkapcsolatom van, a szingli lét egyáltalán nem hiányzik. Szörnyű volt, pedig én könnyen teremtek kapcsolatot az ellenkező nemmel, de a férfiak nem úgy ismerkednek szerintem, mint egy nő.

Válogatás nélkül rámírt bárki, függetlenül attól, hogy milyen kritériumokat adtam meg neten, hiába írtam le, hogy dohányos ne írjon, stb. Ezek után rohadt irritáló olvasni a ctrl c ctrl v leveleket, mert érzed, hogy nem neked szól, hanem egy puncinak és csá. Vagy bejön vagy nem.

Körülbelül ezerből egy értelmes férfi ha volt, a többi már levél alapján is felejtős. Ezekkel általában volt randi, de ott is megbukott valahol a dolog. Rendszeres velejárója az átlagosságnak, hogy szexre te is jó vagy, de komolyan már nem vesznek... Ezt pedig én gyorsan kiszűrtem, és azért lássuk be rosszul esik.

Egyszóval én gyűlöltem ismerkedni, randizni, meg az egészet, idétlen volt és szánalmas, közben persze szomorú voltam, mert én is akartam egy társat, akinek normális barátnője lehetek, és nem csak egy szex tárgyat lát bennem.

De szerencsére három éve kapcsolatban egy olyan férfival aki szintén csak egy normális kapcsolatot akart, semmi különöset. :)

25L

2016. okt. 19. 15:23
 15/39 anonim ***** válasza:
33%

Akkor kérlek, fusd már át az itt leírt tapasztalatokat, én is leírtam hosszan a sajátomat...

Lehet ismerkedni, csak hát hogyan, és kikkel...

Úgy, hogy tényleg nyitottan álltam az ismerkedéshez, és minden szóba jöhető férfinak esélyt adtam (kb. 5 különböző társkereső oldalt és appot használtam, ismerkedős bulikba jártam, stb.) fél év alatt egyetlen épkézláb, vállalható embert sem ismertem meg, akivel kölcsönösen egymást kerestük volna.

2016. okt. 19. 15:29
 16/39 anonim ***** válasza:
59%
Ne haragudj, de kicsit nehezemre esik elhinni azt, hogy több ezer (internetes) jelentkező közül ne lett volna 1 épkézláb srác, aki normálisan kommunikált volna, és külsőre se volt bányarém. Én próbálok mindig kedvesen, normálisan, udvariasan beszélgetni akár itt, akár máshol, ha privát üzenetre kerül a sor. Itt már sok lány adta meg a facebook elérhetőségét is, mert azt mondták, hogy ezen az oldalon ilyen normális sráccal még nem találkozott. (Ez kajak így volt, most nem én fényezem magam). Nehezemre esik elhinni, hogy ne lenne rajtam kívül más, aki neten tud normálisan beszélgetni a lányokkal, és mondjuk ne lehetne vele megpróbálni egy személyes beszélgetést.
2016. okt. 19. 15:33
 17/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Örülök, hogy ilyen sok embert megmozgatott a kérdés:D

1. Tény, hogy a legtöbb nőnek jól esik (még akkor is, ha esetleg van párja), ha mások is érdeklődnek iránta. De ez talán nem is csak a nőkkel van így:)

3. Érdekesek a tapasztalatid, örülök, hogy leírtad. Ezek szerint abban talán tényleg igaza van a férfiaknak, hogy egy nőnek társkeresőn rengetegen írnak. A nőknek meg abban, hogy viszonylag kevés köztük az, akivel tényleg lehet valamit kezdeni.

4. Sokszor nekem is az az érzésem, hogy a magukat "rendesnek, intelligensnek, kedvesnek" tartó srácokkal a hiba esetleg ott van, hogy kommunikációra viszont nem igen képesek. Számomra sem felemelő egy olyan beszélgetés, ahol a partner csak tőmondatokban válaszolgat és helyesel.

6. Azért nehéz ezt elhinnem, mert a saját baráti körömben abszolút nem ezt látom. Csak a kivételesen helyes barátnőimet szólítják le viszonylag gyakrabban, de őket sem napi/heti szinten. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy 26 évem során eddig hány férfi próbálkozott be nálam nyíltan. Persze ilyenkor elgondolkodom, hogy esetleg csak átlagosnak gondolom magam, közben meg a bányarém kategóriába tartozom. De ennyire talán csak nincs elfuserálva az önképem:)

7. Kb. ilyen tapasztalatokra számítottam. Bár azt nem tudtam, hogy a társkeresőkön vannak ilyen kamu üzenetek. Elég gázos:S

11. Igen, igazad van, csak kellene egy ember, aki véghez vinné ezt a kis kísérletet:D Persze ez sosem lenne olyan jó és hatékony, mintha saját magam végezném el. Hogy miért? Mert minden ember más, máshogy kommunikál, más számára a "normális" és az "átlagos". Sok más dolog mellett az érdekelne igazán, hogy a saját értékrendem szerint mit találnék:)

Sokat mond, ha valaki azt írja, hogy 100-ból 10 férfi volt normális, de nem biztos, hogy ugyanarra mondjuk ezt :D

2016. okt. 19. 15:39
 18/39 A kérdező kommentje:

16. Hidd el, már az is ritka, ha valaki értelmesen, helyesen tud írni. Nem tudom mennyit látogatod ezt az oldalt, de én komolyan elképedek rajta néha.

Sokszor látom azt, hogy valaki hosszasan panaszkodik arról, hogy nem talál egy kedves, normális, "átlagos" lányt, holott ő érzelmes, hűséges, intelligens partner lenne, de mindezt olyan írásképpel teszi, hogy lehánynám a monitort. Nevezzen bárki felszínesnek, nálam szóba sem jöhetne olyan ember (még csak barátkozásra se igazán), aki képtelen világosan, tagoltan, értelmesen írni. Egyszerűen számomra butaságot és merő igénytelenséget sugároz. Persze, lehet jönni a diszgráfiával, de egyrészt az azért nem annyira gyakori dolog, másrészt általában a diszgráfiások törekednek legalább a nyelvhelyességre és esetleg le is írják, hogy az esetleges hibákért elnézést kérnek.

Szóval itt gyakorin 10 emberből 8-at már ez alapján ki lehet zárni kb., gondolom társkeresőn sem jobb a helyzet:)

2016. okt. 19. 15:46
 19/39 anonim ***** válasza:
75%

Pár hónappal ezelőtt - mikor még nem teljesen borult minden körülöttem, de az előszele már megvolt, minden esetre akkor még volt kapacitásom társkeresőn társalogni - írt nekem egy 30-as (nagyjából velem egyidős) pasi, hogy szeretné, ha segítenék neki, mert gondjai vannak a társkereséssel, és nem érti, miért.

30-as felnőttről van szó, tehát már nem a kisdiák kategória, elméletileg jó szakmája is van (legalábbis olyan, amivel egy férfi könnyebben el tud helyezkedni, mint egy nő).

Elkezdtünk beszélgetni, ment gördülékenyen, nem hebegett, értelmesen társalgott. Semmi extra, csak ami jött magától. Aztán elkezdtek előjönni azok a dolgok, amik (szerintem) egy felnőtt nőnél már megszólaltatják a vészcsengőt. Anyukájával él, évek óta munkanélküli, tulajdonképpen kedve sincs elmenni dolgozni, meg különben is, mi lenne az édesanyjával (aki elmondása szerint egy talpraesett, stramm nő, aki a jég hátán is megél típus), ha ő elmenne dolgozni... Nos, úgy vélem, én megtaláltam a választ, mi a gond vele, bár mire eddig eljutottunk, ő már nem tért vissza a kérdésre, és a beszélgetés is abbamaradt, nem kerestük egymást.

2016. okt. 19. 16:02
 20/39 anonim ***** válasza:
76%

Mondhatni, én is a partvonalról nézem a "háborút", mert nem keresek kapcsolatot, de az ismerősöktől azért kapom rendesen az infót. És elég fura képet festenek.

Egyetemre járok és meglepődtem, hogy mennyi szűz srác van itt, akiknek kb. általános alsós koruk óta nem volt az életükben egy lány sem. És próbálkoznak élőben és neten is, de semmi siker. Elismerem, nem néznek ki jól vagy nem jó a kommunikációs képessége a többségüknek, de azért na. És bizony, vannak tényleg átlagos kinézetű srácok is, akiket egyszerűen nem vesz észre egy lány sem.

A lányoknál egy kicsit más a helyzet. A tényleg barátnő feelinges vagy jól kinéző lány barátaim mind arra panaszkodnak, hogy ők csak barátot akarnak, de a pasik mindig többet. Lényegében nekik pont az a bajuk, hogy könnyű lenne kapcsolatra találni embert, mert nem akarnak.

A másik érdekes részük hasonlóan panaszkodik, mint a srácok, csak épp nem ezt látom. Elmondják, hogy soha, senki sem érdeklődik irántuk és egy jelentkező sincs. Közben közös ismerősök is próbálkoznak náluk, facebookon kapnak sorban ismerősnek jelöléseket és üzeneteket. Van, aki egyik nap sztorizgatja, hogy leszólították, a másik nap meg azt, hogy senki sem szólítja le. Most az ilyen lányok mit gondolnak? :D

Amúgy a kísérlet megtörtént, bár fogalmam sincs, hogy ki csinálta. Egy itteni srác írta ki a kérdést azzal kapcsolatban, hogy a lányok miért felszínesek vagy hasonló. Csinál 4 (! :D) profilt. Egy szép és egy átlagos lányt, egy helyes és egy átlagos srácot. Az eredmény valami olyasmi volt, hogy a szép lány rengeteg levelet kapott és az átlagos nem sokkal kevesebbet. A helyes srác is kapott pár levelet, az átlagos srác meg egyet.

2016. okt. 19. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!