Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódás vagy csak meghibbantunk?
Figyelt kérdés
Hétvégét barátoknál töltöttem. Az egyik barátommal viszont valami oknál fogva nagyon is szimpatizálunk egymással. Vonzódunk egymáshoz, viszont neki barátnője van. Amit tiszteletben is tartok. Csúnyán berúgtunk, s ölelgettük egymást. De több nem történt mivel kiküldtem a szobából.Elmondása szerint benne lett volna többen is, de ő sem akarja a kapcsolatát tönkre tenni, sőt megcsalni sem azt akit szeret. Viszont egész hétvégén kerestük egymás társaságát, megfogtuk egymás kezét, ölelgettük egymást. Nem bírtuk ki hogy ne érintsük meg a másikat. Mielőtt haza jöttem akkor meg mélyen a szemembe nézett és annyit mondott imád. Teljesen össze vagyok zavarodva, és nem tudom mire véljem a viselkedését. Én biztos hogy nem kavarnék vele miközben barátnője van, viszont bármit megtennék hogy vele lehessek. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Természetesen a "dugjatok egy jót" és társai nem játszanak. Egyszer már sikerült vissza sorolnom barátnak, de akárhányszor találkozunk izzik körülöttünk a levegő, de elveszíteni sem akarom mert nagyon fontos nekem.2016. okt. 19. 10:23
1/5 anonim válasza:
Beszeld meg vele. Itt neki kell lepnie.
2/5 anonim válasza:
Az "én biztos nem kavarnék vele, amíg barátnője van" jó duma, csak az a gond vele, hogy már most is azt teszed... ez nem "meghibbanás", hanem fellángolás, vonzalom, amivel azt tesztek, amit akartok. Ha akarjátok, kioltjátok (lehetséges, csak - amennyiben először éreztek ilyet - baromi nagy önuralom kell hozzá), ha akarjátok, engedtek neki - természetesen a barátnővel való szakítás után. Ezzel nem fogtok tudni sokáig játszani, főleg, hogy az alaphelyzet (tiltott gyümölcs, újdonság varázsa, stb.) amúgyis felerősíti a dolgot, szóval minél tovább húzzátok, annál nagyobb az esély, hogy egy csúnya, megcsalásos sztori lesz a vége...
3/5 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy folyamatosan fellángol ha találkozunk. Nem az első alkalom volt. Bármennyire is akarom még sem tudom csak barátként kezelni. Ő is kerek perec megmondta ha nem lenne barátnője nem gondolkodna egy percig sem. Viszont mivel van és hűséges típus ezért nem is nyomult rám. Én meg biztos hogy nem szedném szét a kapcsolatukat ezzel is tisztában van.
2016. okt. 19. 10:55
4/5 anonim válasza:
Akkor várj ...ha annyira őszintén szeretné a barátnőjét ..ilyen szituációk nem alakulhatnának ki .
5/5 A kérdező kommentje:
Ez zavar benne engem is, plusz sosem mondja ki előttem a barátnője nevét sem. Még egy közös képet sem láttam róluk soha. Nem is értem miért titkolja ennyire hogy ki az a személy. Fura nekem ez az egész úgy ahogy van. De van barátnője ez biztos, mert a bátyja ismeri.
2016. okt. 19. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!