Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rossz a szex egy olyan emberrel, akihez igazán vonzódsz?
Onnan jutott eszembe, hogy olvastam egy kérdést, ahol arról ment a vita, hogy mennyire érdemes várni a szex-szel a házasságig, és hogy ez mennyiben befolyásolja később a pár szexuális életét. Én nem vártam, és nem is ismerek olyat, aki igen, de tulajdonképpen azzal egyetértek, hogy ha valakihez igazán vonzódsz, azzal nem lehet rossz a szex. Azzal igen, aki csak nagyon szimpatikus és kedveled, de olyannal még sosem volt rossz tapasztalatom, akivel az első pillanattól fogva megvolt az a bizonyos kémia. Más kérdés, hogy akivel megvolt, azzal el sem tudtam volna képzelni, hogy évekig vagy akár hosszú hónapokig várjak.
Ti mit gondoltok? Őszinte, elemi vonzódás ellenére lehet rossz a szex? Volt ilyen tapasztalatod?
Pont arra gondolok, amit az első is ír. Volt olyan pasim, aki technikailag rosszabb, volt mint az előző, mégis annyira kívántam, hogy vele élveztem legeslegjobban a szexet. És itt most nem szerelemről beszélek, hanem vonzalomról, szerintem ez két különböző dolog, bár jó esetben együtt jár.
De a másodiknak is igaza van, ha a vágy megvan, onnantól már csak kommunikáció kérdése, kinek mi a jó.
Volt. A srác egyetlen pillantásától is görcsbe ugrott a gyomrom, olyan szinten vonzott, bizsergett a bőröm ha hozzám ért, tényleg éreztem a "vad elemi ösztön szerű vonzalmat", és amikor szexre került a sor, kedvem lett volna sírni. Katasztrofálisan szörnyű volt, semmi élvezhető nem volt benne.
Természetesen volt pozitív példa is, de ez nem jelenti, hogy nem lehet rossz.
Miért ne lehetne?
Attól, hogy vonzó valaki, még lehet egy figyelmetlen tulok az ágyban (is).
Simán lehet rossz a szex még akkor is, ha halálosan szerelmes vagy.
Van, akinek hiába mondod mit szeretnél, nem azt csinálja, nem érzi a határokat, irtó rossz technikája van és nem hajlandó engedni belőle.
Na pont ez az, ami egy kapcsolatot teljesen szét tud verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!