Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rossz a szex egy olyan emberrel, akihez igazán vonzódsz?
Figyelt kérdés
Onnan jutott eszembe, hogy olvastam egy kérdést, ahol arról ment a vita, hogy mennyire érdemes várni a szex-szel a házasságig, és hogy ez mennyiben befolyásolja később a pár szexuális életét. Én nem vártam, és nem is ismerek olyat, aki igen, de tulajdonképpen azzal egyetértek, hogy ha valakihez igazán vonzódsz, azzal nem lehet rossz a szex. Azzal igen, aki csak nagyon szimpatikus és kedveled, de olyannal még sosem volt rossz tapasztalatom, akivel az első pillanattól fogva megvolt az a bizonyos kémia. Más kérdés, hogy akivel megvolt, azzal el sem tudtam volna képzelni, hogy évekig vagy akár hosszú hónapokig várjak.
Ti mit gondoltok? Őszinte, elemi vonzódás ellenére lehet rossz a szex? Volt ilyen tapasztalatod?
2016. szept. 16. 13:12
11/13 anonim válasza:
Nekem férfiként volt ilyen. Egy lányt megismertem, csinos, vonzó, vagány csajszi volt. Aztán amikor szexre került a sor, akkor teljesen passzív lett, semmit nem adott bele. Dolgozzak én, ő meg majd csak pihen. Ez volt a 2. alkalomnál is. A harmadikra már nem került sor...
12/13 anonim válasza:
Itt a gyakorin is lehet olyat olvasni, hogy a csaj csak sörétben, és misszionárius pózban hajlandó közösülni. Na most ha egy ilyenhez vonzódsz, megsütheted a vonzalmadat.
13/13 anonim válasza:
Sörétben szexelni..ez nekem túl durván hangzana :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!