Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek számotokra a szakállas, szőrös férfi az igazi, vagy pedig a csupasz, szőrtelen?
2-es vagyok
Ha durván szőrös nem szexi, se nem férfias, szerintem.
Maximálisan egyetértek veled kérdező :) A nőktől várják el, hogy mindenütt borotváljuk magunkat, ergo aki férfiként ugyanígy tesz, az valahol mélyen nőnek érzi magát/nőként akar kinézni- amivel nekem semmi problémám nincs, csak nem vonzódok hozzá. A férfi az szőrös, a nő az meg szőrtelen, ennyi. Én ilyen kis egybites, végletekben gondolkodó elmaradott egyén vagyok, nem igazán értek egyet azzal a most Amerikában nagyon népszerű elmélettel, hogy kettőnél több nem létezik :) Tessék érte megkövezni :D
U.i: többször/párkapcsolatonként rendszeresen kényeztettem orálisan már teljesen természetes fazonra hagyott (azaz még csak nem is rövidített/tövénél borotvált) péniszeket, és bizony egyetlen egyszer nem kellett szőrszálakat köpködni, és minthogy a partnereim hallottak már a zuhanyzóról és a szappanról, a szaga sem volt felháborító- sőt mi több, volt egy megrögzött borotválós pasim, na, annak jelentősen erősebb nemi szaga volt, mint bármelyik másik, szőrösebb pasimnak.
A túlburjánzó szőrök taszítanak (pl nyak, hát, felkar) illetve a csimbókos hónalj szőr, de a többi nem. Intim területen legjobban a rövidre nyírt fazon tetszik, a teljesen csupasz nem. Szakállból a hipszter szakált leszámítva a többit szeretem.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!