Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek számotokra a szakállas, szőrös férfi az igazi, vagy pedig a csupasz, szőrtelen?

Figyelt kérdés
Én azt mondom egy férfi legyen szőrös.

2016. aug. 24. 20:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szeretem a borostát, mellkason és hason lévő sző is tetszik és nem zavar az intim szőr sem. Ha ápolt a pasi lehet rajta szőr, ha ápolatlan akkor meg tökmindegy, hogy van-e rajta vagy nincs...
2016. aug. 24. 21:39
 12/22 anonim ***** válasza:
A láb, hónalj és a has (egy vékony csíkban) környékén nem zavar, sőt fura is lenne ha ott nem lenne szőrös. Az arcán viszont én szeretem ha csupasz, vagy csak éppen borostás, az olyan kis aranyos.
2016. aug. 24. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem csak az arcszőrzet zavarna, a többi maradhat.
2016. aug. 24. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Engem arcon, mellen, háton zavar a szőr egy férfin. A borostától pedig kipattog a bőröm, mivel nagyon érzékeny.

De kinek mi :) Mostanában nagyon divat a szakáll meg a borosta. Szerencsére olyan párt találtam, akinek nem okoz gondot, hogy megborotválkozzon. Sok esetben viszont a férfiak kb úgy viselkednek a szakállukkal, mimt a nők a hajukkal. Gondozzák, ápolják, fésülgetik, befonják... Mint ismételtem, kinek mi. Mindenkinek megvan a maga dilije.

2016. aug. 24. 23:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne legyen jeti, amúgy jöhet. Viszont az nem gáz, ha természetesen nem szőrös, pl a barátomnak a mellkasán alig van egy pár szál szőr, erről nyilván nem tehet... a borotvált mellkas viszont számomra gáz.

Arc.. kis szakáll, borostával. Imádom ahogy csikiz :D

2016. aug. 24. 23:22
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha férfit kerestek akkor ne csajokkal legyetek lányok.Minnél szőrösebb annál több a férfiasság benne.Mondjátok hogy itt-ott ne legyen szőrös.Ennyi tapasztalatotok van a férfi testről.Ne legyen jeti meg stb..Én azért nem borotválom magam hogy hogy megdúsuljon.Persze azért a férfi fogadjon el titeket úgy ahogy vagytok.
2016. aug. 25. 08:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha a férfinak el kéne fogadnia úgy ahogy vagyok, akkor fogadja el, hogy nekem is ugyanúgy nő mindenhova szőröm, mint neki. Szóval most rúgtál egy istenes öngólt. A nők többet tesznek a nem kívánatos szőrök ellen, mint a férfiak. Heti több órás epilálásért cserébe pedig igenis elvárom, hogy ne egy szőrös hátú chewbakkával legyek, mert az nekem szimplán undorító nem férfias.
2016. aug. 25. 08:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Én hetente legalább egyszer kell epiláljak, és nem úszom meg 2 óránál kevesebbel, mert sajnos szőrös típus vagyok, de szőkésvörösek a szálak, alig lehet meglátni őket, ráadásul olyan vékonyak, hogy első pár húzásra vagy meg sem fogja őket a gép, vagy csak eltépi, nem húzza ki. Ha én képes vagyok ennyit dolgozni azért, hogy jobban nézzek ki, akkor igenis elvárom egy pasitól, hogy ne tapadjon csimbókokba a hónaljszőre (vágja rövidebbre, vagy borotválja, ha kell), ne buggyanjon ki a göndör szőr hátul a pólója nyakán, és ne lógjanak két centis szálak az orrából és a füléből.

Engem nem zavar, ha intim területen vagy mellkason, hason, lábon, karon természetes a bunda, a szakállat is szeretem (de a bajuszt csak körszakállhoz, magában nem), főleg, ha hosszabb, de a látványos fül-, orr-, hónalj-, hát- és nyakszőr számomra minden, csak nem szexi. Plusz azoktól, akik azt állítják, hogy a fenékszőrük miatt nem tudják rendesen kitörölni a hátsójukat, bizony elvárom, hogy azt is lenyírják.

2016. aug. 25. 11:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Mivel rúgtam őngólt?Én elfogadok bárkit bárhogy.Természetkedvelő vagyok.
2016. aug. 25. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:
tibcsi, fogadjunk, hogy Austin Powers a példaképed, ha már ennyire szőrpárti vagy. :-)
2016. aug. 25. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!