Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek számotokra a szakállas, szőrös férfi az igazi, vagy pedig a csupasz, szőrtelen?
Engem arcon, mellen, háton zavar a szőr egy férfin. A borostától pedig kipattog a bőröm, mivel nagyon érzékeny.
De kinek mi :) Mostanában nagyon divat a szakáll meg a borosta. Szerencsére olyan párt találtam, akinek nem okoz gondot, hogy megborotválkozzon. Sok esetben viszont a férfiak kb úgy viselkednek a szakállukkal, mimt a nők a hajukkal. Gondozzák, ápolják, fésülgetik, befonják... Mint ismételtem, kinek mi. Mindenkinek megvan a maga dilije.
Ne legyen jeti, amúgy jöhet. Viszont az nem gáz, ha természetesen nem szőrös, pl a barátomnak a mellkasán alig van egy pár szál szőr, erről nyilván nem tehet... a borotvált mellkas viszont számomra gáz.
Arc.. kis szakáll, borostával. Imádom ahogy csikiz :D
Az utolsónak igaza van. Én hetente legalább egyszer kell epiláljak, és nem úszom meg 2 óránál kevesebbel, mert sajnos szőrös típus vagyok, de szőkésvörösek a szálak, alig lehet meglátni őket, ráadásul olyan vékonyak, hogy első pár húzásra vagy meg sem fogja őket a gép, vagy csak eltépi, nem húzza ki. Ha én képes vagyok ennyit dolgozni azért, hogy jobban nézzek ki, akkor igenis elvárom egy pasitól, hogy ne tapadjon csimbókokba a hónaljszőre (vágja rövidebbre, vagy borotválja, ha kell), ne buggyanjon ki a göndör szőr hátul a pólója nyakán, és ne lógjanak két centis szálak az orrából és a füléből.
Engem nem zavar, ha intim területen vagy mellkason, hason, lábon, karon természetes a bunda, a szakállat is szeretem (de a bajuszt csak körszakállhoz, magában nem), főleg, ha hosszabb, de a látványos fül-, orr-, hónalj-, hát- és nyakszőr számomra minden, csak nem szexi. Plusz azoktól, akik azt állítják, hogy a fenékszőrük miatt nem tudják rendesen kitörölni a hátsójukat, bizony elvárom, hogy azt is lenyírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!