Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lesz az, hogy a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz az, hogy a csajok kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Sokkal egyszerűbb lenne a pasiknak csajozni, ha a nők is kezdeményeznének. Mert nem tudom kinek tetszek. És sokszor feleslegesen próbálkozok olyan nőnél akinek nem jövök be.

2016. okt. 18. 20:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30 év fölött
2016. okt. 19. 19:08
 22/27 A kérdező kommentje:
Dehogy bénázhatok, ha csaj kezdeményez, már jó úton vagyok. Volt egy csaj aki bejelölt engem Facen. Mondta egy csaj ismerősöm ajánlott neki engem, és ennek a csajnak tetszettem. Elkezdtünk járni és lett belőle egy jó kapcsolat.
2016. okt. 19. 21:04
 23/27 anonim ***** válasza:
80%
Amikor a férfiak végzik el a házimunkát.
2016. okt. 22. 15:18
 24/27 BiTOPro97 ***** válasza:

Nők is kezdeményeznek, a világban ennek sok szintje van és ebben sok változás. És indirekt mindig is kezdeményeztek gyakran, de direkt sem kevésszer.

Viszont az az attitűd, mármint a direkt kezdeményezés, magyar lányokra akik nem nagyon részegek, elég ritka marad.

Amúgy tök átlag szerelőnek is, szép fiatal szép feleség tényleg van, hogy felkínálja magát. - több ennek következményeként bekövetkező bűncselekmény is volt. Amúgy itt a nő uralma férfi felett a lényeg például. - ami megfordulhat, és ott jön a bűncselekmény.

Svédekről olvasni, meg németekről tudom, is már, hogy a lányok gyakrabban kezdeményeznek. - valahol mégse Közép-Európa Németország - kis amerikai hatások összessége, és félreértése.

2016. okt. 22. 15:25
 25/27 BiTOPro97 ***** válasza:

Egy kivétel van a turista, ő rájuk sok lány rájuk szál.

Jó meg gazdagok, szépfiúk, hírességek, ... .

2016. okt. 22. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
Én eddig mindig kezdeményeztem azoknál a srácoknál akik tetszettek, de sose lett belőle semmi...
2016. okt. 22. 17:08
 27/27 BiTOPro97 ***** válasza:
Igen ez férfi elvárás inkább, ha nem szexről van csak szó.
2016. okt. 22. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!