Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz az, hogy a csajok kezdeményeznek?
A nők várják folyton a sült galambot, hogy a pasi kezdeményezzen. Ez hülyeség, hogy csak a jó pasiknál kezdeményeznek. A nők többsége nem kezdeményez senkinél!
Én nem vagyok csúnya, jóképű vagyok. Biztos sok nő jön velem szembe, akiknek tetszek. Mégsem adnak jelzést, nem mosolyognak, nem kezdeményeznek. Ezért elmegyek mellettük, elhalasztom amikből szerelem vagy kapcsolat lehetne. Pedig ha megszólalna a csaj, pár mondat után már tudnám, hogy bejövök neki.
Ezért lenne jó a változás ! Hogy ne mindig a pasik menjenek oda, hanem a nők is !
Szerintem iskolában kellene tanítani a lányoknak, már kiskortól, hogy igenis ők is kezdeményezzenek.
Lenne 50-50% esély, így lenne helyes. Mi pasik felesleges köröket nem futnánk olyan nőknél akiknél nem jövünk be. És még netes társkeresőn sem kellene keresgélnünk, mert a való életben könnyen találnánk társat.
(Egy barátomnak is úgy lett életében először nője, hogy a nő ment oda hozzá. Mert addig akiknél próbálkozott, mind elutasította.)
És ha a párkapcsolatot a nő kezdeményezi akkor ő kérheti majd meg a kezed és rajtad lesz a fehér ruha? Sőt esetleg te mész gyesre? Elvégre egyenlőség van.
Hagyjuk már ezt. Mindenkinek szíve joga hogy kezdeményez vagy sem. Neked sem kötelező és nekem sem.
Én nem vagyok a "gyere Józsi me teccől" jellegű kijelentések híve. Szerintem a nőknek is meg van hogy hogy jeleznek és a férfiak erre vagy vevők vagy nem. Hogy ezt te kezdeményezésnek tartod-e vagy sem az a te dolgod szerintem már ez is egyfajta kezdeményezés ahogy az is ha odalép beszélgetni egy társaságban de a nyílt randira hívást én jobb szeretem a pasitól megkapni. Ettől még lehet ha egyszer újra szingli leszek és valaki nagyon felkelti az érdeklődésemet én fogom elhívni de egyenlőre erre nem volt példa a számomra tetsző pasi akinek a saját módomon jeleztem mindig elhívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!