Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van annak, hogy a férjem végleg abba hagyta a viszonyát a szeretőjével? Többi lent
Gondolom azért van veled, mert a szeretőnek nem kellett annyira mégsem.
Különben most vele lenne.
Úgyhogy lenyugodhatsz, ha csak ez a kérdés. A másik nő nem akar tőle semmit, úgyhogy lezárta a kapcsolatot, akár akarta a férjed, akár nem.
Más kérdés, hogy ha nem is köt össze titeket semmi, és a férjednek három évig kell pótlék (mire is?!), most pedig nem tudsz túllépni ezen, akkor a fa.szért nem váltok el?!
Mindkettőtöknek jobb lenne.
Így az lesz a vége, hogy egyszer le fog bukni, hogy megint félrelép (gondolom kell a pótlék), de akkor te leszel a hibás, mert mindig féltékenykedsz, és belehajszoltad.
Én is hasonló cipőben járok, engem is megcsalt a barátnőm (gyerekem anyja) és nem csak egyszer. Lebukott, kidobtam de visszafogadtam, megbánta, azóta állítólag nem csal.
A huhogó kórus, hogy dobjam ki a "ribbancot" stb. Nálam is játszik. Nehéz nem foglalkozni az ellenérvekkel. De egy esély tényleg mindenkinek jár.
Meglátjuk, mi lesz.
Egy (!) esély jár mindenkinek, igen. Ezt az esélyt akkor kapja meg az ember, amikor kapcsolatba kezd.. ha megcsal, akkor az annyit jelent, hogy az egy esélyét eljátszotta. Szóval miről is beszélünk?
Köpülheted tovább a szart, de attól még, hogy kenhető, nem fogsz tudni belőle vajat csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!