Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 közötti férfiak, ti mit kerestek egy nőben?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 17:35
1/11 anonim válasza:
Tüdő, szív, máj, epe, és ilyen apróságok. De szerintem egy jó kis nyelőcső sem árt.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vágytok kapcsolatra?
2016. okt. 15. 17:43
4/11 anonim válasza:
Csak egy lyukat,mint máinden férfi.
5/11 anonim válasza:
24 vagyok, szóval majdnem ez a kategória.
Pár éve még értelmet, őszinteséget, megértést meg hasonló elcsépelt elsőre alapvetőnek tűnő dolgokat kerestem. Kerestem, csak nem találtam. Most már igazából annyit keresek, hogy bejöjjön, legyen jó az ágyban, pár dologról lehessen elbeszélgetni vele és ne másszon a nyakamra. Sajnos csak ennyit találtam.
Természetesen nyitott vagyok ideálisabb nőre is, csak az évek során eddig egy ilyennel találkoztam.
6/11 anonim válasza:
Belsőre legyen kedves, aranyos, törődő, gondoskodó, házias természetű a lány.
28/F
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. okt. 15. 18:45
8/11 anonim válasza:
én csak annyit hogy ne egy barommal jöjjön össze, aki sz@rba se veszi, miközben velem is randizik.
Bár úgy látom, hogy túl magas az elvárásom!
10/11 anonim válasza:
Azt a titkos zugot a szívében, ahova letehetem legféltettebb titkaimat, gondolataimat, érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!