Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal (17-30) év közötti lányok, mennyire van bennetek férfigyülölet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 14:12
1/8 anonim válasza:
Nincs.
ért sérelem,túl tettem magam rajta.
Egy kalap alá meg nem lehet vonni az egész férfi nemet.
24
2/8 anonim válasza:
Semennyire.
Nincs okom az egész férfi nemet gyűlölni, mert vannak kretének.
Meg egyébként sem volt még velük dolgom, van annyi eszem, hogy kiszűrjem az ilyeneket. 24L
3/8 A kérdező kommentje:
Egy nagyon jóképü pasi lehet akármennyire kretén ha tetszik???
2016. aug. 31. 14:19
4/8 anonim válasza:
Egy szerényebb pasi jobban érdekelne,mint egy önbizalommal teli domináns,ebböl végleg elegem lett,mindent meg akart szabni nekem!Legszivessebben kinyirtam volna!
Domináns pasi soha többet!
5/8 Költőnő? válasza:
Nincs. Egy pár ember suttyósága, nem az egész férfi nem hibája. Egy jóképű pasi is sutyerák, ha egyszer az, ugyanúgy, ahogy egy kevésbé előnyös külsejű fickó is. A bunkó, az bunkó, bárakárhogy nézzen is ki.
6/8 anonim válasza:
nincs semennyi. nemtől függetlenül utálom a szar embereket.
7/8 anonim válasza:
Na, 14:23-nak végre megjött az esze! Ilyen lányból kéne millió!
Zöld pacsit kapot!!!!!
8/8 Költőnő? válasza:
Látom, még mindig ordítana itt néhány szerencsétlen, ha az ostobaság fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!