Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi férfiak hogyan tetszthetünk nektek, hogyan tarthattok szexinek, mikor mi hozzátok képest csúnyák vagyunk?
Elárulok egy meglepő titkot: úgy, hogy mi nők - vagyis heteroszexuális nők - ugyanannyira vonzódunk a férfiakhoz, mint a férfiak a nőkhöz.
Erre tényleg nem gondoltál? xD
Hát én pl a barátomról tudok írni, hogy mit látok benne szexinek... Imádom a rövid, kócos haját (én megbolondulnék a hosszú hajtól a páromon, nem tudom, a pasik hogy viselik), a "cicaszemeit" (nem tudok jobb szót rá, életemben nem láttam még olyan formájú szemeket, mint amilyen neki van) szeretem piszkálgatni a szakállát, imádom az alakját, a vállait, a karjait, a mellkasát, a pocakját, ezeket annyira jó simogatni :D Nem kigyúrt, de a munkája miatt kicsit izmosabb, elég jó érzés tapizni, nagyon jó puha a bőre. Szeretem azt is, ahogy a kezem elveszik az övében :D Egyszerűen szexinek találom, hogy nagyobb nálam, és erősebb, és bármikor megvédene bármitől, jó érzés hozzábújni. A férfi nemi szerv is szerintem ezerszer esztétikusabb, mint a női.
Én meg nem tudom, a pasik mit látnak olyan vonzónak bennünk nőkben :D Mindenhol haj, semmi biztonságot nyújtó erő, mellek amik mindig útban vannak, a nők nagy része nem szereti, ha a pocakját tapicskolják (pedig az tök jó móka), fura kinézetű, kényes nemiszerv, stb. Én inkább meleg lennék, ha pasi lennék :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!