Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti a fizetésetek hány százalékát költitek a nőre?
Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 05:44
31/40 anonim válasza:
Felveszel 100k-t ötszázasokban, oda mész egy kukához, elkezded beleszámolni, ahol kellemetlenné kezd vállni, ott megállsz. Annál az összegnél meg nem költesz többet egyszerre. ;)
32/40 A kérdező kommentje:
Arra a következtetésre jutottam, hogy kis kereset esetében 15%, nagyobbak esetében 10%-ot érdemes nőre költeni, így ha kihasznál se veszett kárba a pénz, és el lehet sétálni bármilyen stresszhelyzet nélkül. Abban az esetben ha szerencsés vagy és nem használ ki, úgy a maradék pénzből érdemes babakötvénybe fektetni stb...
2016. okt. 12. 13:13
33/40 anonim válasza:
De hát nektek az ilyen nők kellenek...
34/40 anonim válasza:
#33 Ha erre a következtetésre jutottál, akkor valószínűleg még az ilyen nők is jobbak, mint te. Hogy miért, azt ennyiből nehéz megmondani, de valószínűleg elég komoly defekted lehet fejben.
35/40 anonim válasza:
Sose számoltam még ki, de szerintem nem költenék nőre soha többet, mint a fizetésem 1,5%-a
31/F
36/40 anonim válasza:
Én nem értelek titeket.
A páromnak el kéne, hogy kérje tőlem amit "rámköltött" 1 év alatt?Ajándékok, ékszerek, utazások árát?Éttermi fogyasztást?Ti nem vagytok normálisak.
37/40 anonim válasza:
34#
Nem ti mondjátok állandóan, hogy csak agresszív állatok kellenek a nőknek??
Nektek pedig az anyagias kis dögök. Erről ennyit.
38/40 anonim válasza:
200%-át
Bár hozzátartozik a dologhoz, hogy eddig 2 napot dolgoztam 😃
39/40 anonim válasza:
#37 Attól miért lennék anyagias, mert kapok tőle ajándékot, elmegyünk ide-oda?(együtt élünk)
40/40 anonim válasza:
39# A kérdező barátnője féle anyagias nőcskékre gondoltam. Akik csakis a pénzre mennek és nem érik be csak pár vacsival,apró ajándékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!