Fizetésetek hány százalékát sikerül havonta megspórolni?
Ez elvi kérdés. Akit eltartanak, ott a 95%-át minimum, aki eltart másokat, szerintem nem sokat. De ez erősen függ a fizetésének nagyságától és a munkaköri beosztásától!
Relatív! Aki keres 78.000 Ft-ot, és van gyermeke, egyedül neveli, ott nincs lehetőség félre tevésnek, de ha keres 235.000 Ft-ot, akkor abból lehet már félretenni egy 100-ast egy gyermek esetén.
4 fős család. A spórolás alatt én a megtakarítást is értem, akkor a kettőnk fizetésének a 20%át spóroljuk meg.
Ami szerintem nem is olyan rossz.És bérből fizetésből élők vagyunk, csak lakáshitel nélkül.
Jó fej vagy!
Erre a választ te is tudod!
Ha nincs maszekod éhen döglesz a fizetésedből, tehát a válaszom: -50% és -100% ra tehető!
Lakáshitelt nem kötelező felvenni.Azám.
De kérdem én,másképp hogy,és főként mikorra juthat lakáshoz valaki,akinek nincs jóval az átlag felett a fizetése?Még hitellel se könnyű.
Az albérlet meg végeredményben kidobott pénz:töltögeted egy feneketlen zsákba,amely sosem telik meg.
Minden tiszteletem azoknak,akik el tudnak evickélni ebben az országban anélkül,hogy tisztességtelen munkát végeznének,csalnának vagy politikusnak állnának.Itt a megélhetés tényleg művészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!