Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nincsennek megelég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nincsennek megelégedve magukkal?

Figyelt kérdés
Itt főleg a testükre gondolok mert a női ismerőseim 95%-a nincs megelégedve a testével pedig szerintem nagyon szépek
2008. okt. 3. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
ez női izé, de sok pasi is elégedetlen magával.
2008. okt. 3. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Mert a médiában, a plakátokon csak tökéletes(?) testalkatú nőket mutogatnak. Rájuk szeretnének hasonlítani. Csak az igazság az, hogy a sztárok többsége (főleg a külföldiek) előre kiköti, hogy csak retusált kép jelenhet meg róluk. De a magyar modellek, hírességek is így kerülnek címlapra, képernyőre, stb. Nem igaz, hogy rajtuk egyetlen anyajegy, vagy bármi más bőrhiba nincs. Vagy éppen nem narancsbőrös a fenekük, stb. Szerintem a szó szerint vett "tökéletes nő" nincs. Egyébként is mi az, hogy tökéletes? Mindenkinek mást jelent. Vagy nem? Ez az én privát véleményem, de lehet, hogy hülyeség...
2008. okt. 3. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
mert annyi jo csajt látni a tv-ben hogy azt hiszik h az szép, és ők is örülnének ha olyan szépek lennének! és ha nem lenne anyi tökéletes csaj a tv-ben vagy a magazinokba akkor mindenki el fogadná olyannak amilyen!!
2008. okt. 3. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Én meg vagyok elégedve magammal..:-)
2008. okt. 3. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Mert a legtöbb ffi, a dögös, csinos nők után fordul meg az utcán, olyan újságot vesztek, amiben csak 90-60-90es adottságokkal rendelkező lányok vannak, és mindezek mellett a mai férfiak elfelejtettek udvarolni, bókolni! És nem csak a kapcsolat elején van erre szükség!
2008. okt. 3. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Le lett szavazva az, aki elégedett magával. Na ezért frusztrált minden nő :)
2008. okt. 3. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
én megvagyok elégedve magammal :D
2008. okt. 3. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
35%

A világ sugglja a tökéletes szépséget..ezért sokan elszomorodnak-szégyenlőssé válnak és elkönyvelik magukat csúnyának.Manapság nem értékelik a lányok azt, hogy fiatalok és egészégesek.Tökéletesek akarnak lenni minden áron..nah ez már tényleg elszomorító, mert ez megrontja a belső énjüket is:(

Szerintem az a legszebb lány aki nem tudja magáról, hogy szép:D

2008. okt. 3. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
4. válaszoló vagyok: én miért lettem leszavazva? Ugyanazt írtam, mint itt az előttem lévő!!?!?
2008. okt. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!