Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik, ha egy fiú mezítlábas papucsban/szandálban van az utcán, vagy inkább utáljátok?
Én speciel nem szeretem sem a szandált, sem a papucsot utcára, de elhiszem, biztos nagyon kellemes, amikor 5 percenkén belemegy valami kavics, vagy egyéb, az utcán előforduló apró tárgy, arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag semmi védelmet nem biztosít az utca mocskával szemben. Mellesleg az is jó lehet, amikor az ember véletlenül belerúg valami kiálló dologba, vagy szegélybe, és gyakorlatilag semmi nincs ami felfogja, tompítsa az ütést.
A lábizzadás ellen pedig nagyon jó dolgokat találtak már ki a cipőgyárak.
Az én standard nyári viseletem például egy olyan látszólag teljesen zárt edzőcipő, amin gyakorlatilag egy erősebb fuvallat áthatol (annyira szellős anyagból készítették). Ez egy vékony zoknival társítva elég kellemes környezetet biztosít a lábnak.
Ráadásul elég strapabíró is. Már vagy 3 éve biztos megvan, pedig nem kímélem.
Ezért is nem lenne jó nekem a papucs, mert én általában lendületesen, gyorsan közlekedek, amit még ha képes is lennék egy papucsban végrehajtani, folyamatosan vehetnék újat, mert kb. hetente kinulláznám az tuti.
Emellett (noha a szandál még elmegy) a papucs rendkívül idétlenül néz ki egy férfin az utcán, főleg ha mellé még ki is van gyúrva X-D. Bár mondjuk némelyik mai divatos férfiviseletek mellett (gondolok itt rózsaszín póló, természetellenesre barnított bőr stb.) már fel se tűnik.
Amúgy meg mindenki viseljen azt, amit akar. Én nagyon jól érzem magam az utcán cipőben, és ezen nem fogok változtatni, csak mert valaki kitalálta, hogy az nem jó. Ha valakinek a papucs jobban adja, hát tessék.
Engem az irritál nagyon, amikor valaki meg akarja mondani, hogy kinek miben kéne járnia. Szerintem ez egy oltári nagy baromság, kb. a múlt századi "férfinak ne legyen hosszú haja", "nő ne viseljen nadrágot" témakörbe tartozik. Én nyáron papucsban fogok járni, mert úgy érzem jól magam. Ha belemegy egy kavics, ugyanolyan gyorsan ki is megy belőle, ha beütöm a lábam, nagy dolog, túlélem, ha koszos lesz, megmosom. Ennyi.
Sőt, lehet, hogy ősszel, amikor már a papucshoz nincs elég jó idő, de a cipőhöz még meleg van, akkor beszerzek egy szandált is, amit "természetesen" zoknival fogok viselni - ugyanis a szandálba hajlamos beleizzadni, csúszkálni benne a lábam, úgyhogy a szandál+zokni kombó praktikus és kényelmes, és fogalmam sincs, hogy mitől lett ekkora közellenség, de nem is érdekel. Ne nézzen oda, akinek nem tetszik.
hála az égnek h vannak még olyan pasik akik nem szeretik mutogatni a mezítláb lábukat :D nőkét úúútálom látni.egyszerűen nem esztétikus vagy nemtudom :D otthon meg egyéb körülmények között nincs vele bajom,szal nem undorodom tőle vagy ilyesmi,de ha normálisan fel akar öltözni egy férfi,akkor ahhoz hozzá tartozik hogy eltakarja a lábát :)
21/L
Itt annyira különböznek a vélemények:D
Én pl utálom a szandált meg a papucsot is...Otthon sem veszem fel mert egyszerűen közlekedni nem tudok papucsban...Vagy cipőben,vagy zokniban,ritkán mezítláb,hiszen úgysem fázok fel mert padlófűtés van.
A strandon más,ott papucs kell nincs mese, nem mehetek be Lancast cipőbe XD. Szall énis csak azt tudom mondani mindenkinek , hogy mindenki azt viselje,amibe tényleg jólérzi magát. :)
F 18
én régen nagy rocker voltam, és ugyanolyan fekete acélbetétesben jártam, mint télen. Mindenki azzal jött, hogy majd így lábgomba meg úgy ,és büdös lesz a lábam. Hát érdekes módon, nekem még bakancsban sem lett büdös a lábam (mások szerint sem!!!).
Szóval ez szerintem egyénfüggő. Mostanában sima sportos bőrcipőben járok titokzoknival, ebben sem lett még büdös a lábam.
Érdekes módon, a strandra húzott műanyagpapucstól (ami ilyen szíjas, hogy lehessen benne vízbe menni tengerisünök miatt)attól igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!