Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszik, ha egy fiú mezítlábas papucsban/szandálban van az utcán, vagy inkább utáljátok?
nekem nem férfiatlan, sokkal inkább az irritál, ha valaki 40 fokban is zárt cipőben szaladgál, otthon meg bűzölög a csuka és a zokni. ja meg a zokni-szandál kombó. na az szánalom...
amúgy én nem bánom, ha papucsban, mezítláb szaladgál, én is abban vagyok, és kényelmes :)
21/L
Szerintem meg kifejezetten szexi egy szép férfiláb.
Most próbálom rávenni páromat, hogy vegyünk neki egy szandált.
23 N
zokni-szandál kombónál sose lesz jobb :D
Amúgy szerintem nyugodtan lehet mezítlábasa rohangálni, nincs azzal gond. Csak mondjuk ásóka ne integessen közben :D
09:48
Sajnállak, hogy eddig olyan fiú ismerőseid voltak, akiknek gázálarcban lehetett csak közlekedni a cipőjük és a zoknijuk mellett. Én nyugodtan járhatok zárt cipőben és zokniban nem izzad ergo nem is büdös a lábam. Ez is egy hajlam. Nem szabad sosem általánosítani .
Az első hozzászóló voltam.
Tudom, hogy nem praktikus hogy a férfiak sportcipőben járnak nyáron, de nekem sem tetszik a férfi papucsban.
Max. ha strandra megyünk. De akkor is csak úgy, ha kocsival megyünk, és csak a vizpartig van rajta a papucs.
Nem tetszik és kész.
Én még strandra is cipőbe és zokniba megyek és csak annyi ideig szabadulok meg tőlük, amíg a vízben vagyok. Amint kiérek onnan, zokni, cipő fel.
Az első
11:01
aha, ők is tagadtág, csak mert nem érezték a saját szagukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!