Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz, hogy majd kiesik a szeme. De msn-en mégsem ír, nem is beszélünk. Akkor most mit akarhat?
Figyelt kérdés
2 hete nincs fent msn-en,nem is beszélünk..De suliban meg a parkban folyamat úgy bámul,hogy már én érzem furán magam..Azt mondják félénk gyerek,de én félek hogy nem jövök be neki...De akkor miért néz ennyire??Mit csináljak??Köszönjek egyszer rá??Vagy mi?Szerintetek Ő mit akarhat?Nekem nagyon tetszik:$2010. ápr. 24. 21:49
12/16 anonim válasza:
ugyanebben a cipőben jártam mint te.. hát mit tehettem volna ember.. odamentem hozzá én :D csak annyira félénk, pedig nem harapok.. remélem összejön :) ( már 2x randiztunk:D ) kívánom hogy neked is sikerüljön:)
13/16 A kérdező kommentje:
:) Szurkolok nektek:) És hogy mentél oda hozzá?Mit mondtál neki?:O:D
2010. ápr. 24. 23:10
14/16 anonim válasza:
beszélgessetek,tereld rá a szerelem témára,és kérdezd meg,hogy érez e valamit,utána mond meg te is neki...
15/16 anonim válasza:
Hát ez nem egy egyszerü dolog...de...
Nem kell félned!nyugi!
Nem kell rögtön az első nap arról beszélgetni,hogy szeret e vagy sem,meg mittom én:D.
Először csak hogy hogyvagy,hogysmint,meg ilyen apróságok,és igazából akármiről lehet vele beszélgetni,és kérdezd meg tőle,hogy van e kedve elmenni moziba,vagy valahova sátálni,vagy valahova szórakozni:D.
A szerelem témát ne hozd fel rögtön mert az elronthat.
Azt inkább később,amikor már többet voltatok együtt!
Vagy mondd meg neki,hogy te többet szeretnél,mint ami most köztetek van...
Ó,és megkérdezheted tőle,hogy hazakisérne e:D!
Ezt általában a pasi imádja,ha egy lány megkérdi tőle hogy hazakisérné-e!
16/16 anonim válasza:
16:22 vok
A legfontosabb ilyen esetben,hogy te kezdeményezz
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!