Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy néz, hogy majd kiesik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy néz, hogy majd kiesik a szeme. De msn-en mégsem ír, nem is beszélünk. Akkor most mit akarhat?

Figyelt kérdés
2 hete nincs fent msn-en,nem is beszélünk..De suliban meg a parkban folyamat úgy bámul,hogy már én érzem furán magam..Azt mondják félénk gyerek,de én félek hogy nem jövök be neki...De akkor miért néz ennyire??Mit csináljak??Köszönjek egyszer rá??Vagy mi?Szerintetek Ő mit akarhat?Nekem nagyon tetszik:$
2010. ápr. 24. 21:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az msn-t sz@rd le magasról nem mindenki ott nyomul.Élőben próbáld meg megközelíteni.
2010. ápr. 24. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Talán ha kezdeményezel felbátorodik.
2010. ápr. 24. 21:53
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha látod akkor köszönj, ha msnre felkeveredne irj rá!

Keress alkalmat a beszélgetésre!Ha azt mondják félénk akkor sajnos ez van, kezdeményezzenek a nők!!!XD

L voltam

2010. ápr. 24. 21:54
 4/16 A kérdező kommentje:
És hogy kezdeményezzek?Félek hogy beégek..Msn-re is én vettem fel...:S Na mind1,élőben tényleg jobb lenne.Mit csináljak?Ha ráköszönök és mosolygok az jó?Vagy hogy?
2010. ápr. 24. 21:55
 5/16 anonim válasza:

Hogy pusztulna már meg ez a kib*szott msn.Én meg nem beszéltem a nagymamámmal 1 hete Skype-n jujjjjujj mi lesz?Pedig a mamám szeret!Jaj lehet hogy nincs skype-ja!Jaj nem szeret a mamám!

Marha okos vagy!

2010. ápr. 24. 21:55
 6/16 A kérdező kommentje:
21:54-Köszi:)
2010. ápr. 24. 21:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet csak új szemüveg kell neki.
2010. ápr. 24. 21:59
 8/16 A kérdező kommentje:
Amúgy megkérdezték,és állítólag rejtve megy fel...
2010. ápr. 24. 21:59
 9/16 A kérdező kommentje:
21:59--Lehet:)
2010. ápr. 24. 22:00
 10/16 anonim ***** válasza:
nem akarlak kiábrándítani de én is voltam hasonló cipőben..és ha a srác túl félénk akkor abból az ég adta világon semmi nem fog kisülni.Mindenképp jelezd neki hogy tetszik neki aztán majd kiderül..
2010. ápr. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!