Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam hülyeséget a múltban, amiket bánok. Gondolom igy nehéz lesz komoly kapcsolatot kialakitani?
Volt, hogy lefeküdtem egy fiúval akivel beszéltem párszor azelőtt, de már cikinek éreztem 18 évesen szűz vagyok:( volt akit annyira megkedveltem,hogy féltem elveszitem ezért 3 hét után lefeküdtem és ott hagyott..
Néha olyan .... viselkedtem, pedig igazából mindig is komoly kapcsolatot akartam de nem jött soha össze:(
Egy éve volt párom, neki elmondtam őszintén, látszott csalódott bennem, de elfogadta(betegség miatt szakitottunk).
Annyira bánok sokmindent, bár vissza csinálhatnám(l/20)
Szerintem azzal az a emberrel van gond akinek ez problémát okoz.
Semmi rossz dolgot nem tettél.
Ezt majdnem minden tinilány átéli.
Én is átéltem. Tanultam belőle. Ennyi volt. Aki emiatt elítél, (főleg ha a párod) az menjen máshoz aki csak házasság után hajlandó szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!