Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csináltam hülyeséget a múltban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam hülyeséget a múltban, amiket bánok. Gondolom igy nehéz lesz komoly kapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés

Volt, hogy lefeküdtem egy fiúval akivel beszéltem párszor azelőtt, de már cikinek éreztem 18 évesen szűz vagyok:( volt akit annyira megkedveltem,hogy féltem elveszitem ezért 3 hét után lefeküdtem és ott hagyott..

Néha olyan .... viselkedtem, pedig igazából mindig is komoly kapcsolatot akartam de nem jött soha össze:(

Egy éve volt párom, neki elmondtam őszintén, látszott csalódott bennem, de elfogadta(betegség miatt szakitottunk).

Annyira bánok sokmindent, bár vissza csinálhatnám(l/20)

2016. szept. 30. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
Lefekudtel 1-2 fiuval? Ez a nagy tragedia? Ebben nincs semmi ribis, aki otthagyott szex utan, ott meg plane nem te voltal a hibas. Ha valaki amiatt csalodna bennem, mert szexeltem masokkal elotte, akar kapcsolaton kivul is, azt en hagynam ott, lol.
2016. okt. 1. 00:30
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit gáz azért dugni mert cikinek érzed a szüzességed.Persze hogy csalódott a volt párod.Könnyűvérünek tartott.Ennyi.
2016. okt. 1. 03:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal az a emberrel van gond akinek ez problémát okoz.

Semmi rossz dolgot nem tettél.

Ezt majdnem minden tinilány átéli.

Én is átéltem. Tanultam belőle. Ennyi volt. Aki emiatt elítél, (főleg ha a párod) az menjen máshoz aki csak házasság után hajlandó szexelni!

2016. okt. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!