Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy olyan lány külsőre, akivel komoly kapcsolatot is akarnátok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez mindenkinél más és azt is, hogy nagyon sokat számít a belső.

Most egyszerűen kíváncsiságból kérdezem, hogy tudnátok-e olyan lányt linkelni, akinek annyira tetszik a külseje/alakja?

2016. aug. 14. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Linkelni nem igazán tudok ilyen nőt.

De egy biztos, hogy "túl szép" nőkkel komoly kapcsolatot nem lehet kialakítani. Egyszerűen a nagyon szép nők nem erre lettek kitalálva.

28/F

2016. aug. 14. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja...hanem ara, hogy megcsaljátok vele a párotokat...
2016. aug. 14. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem hányom el magam tőle. A többi a belsőn múlik, ha komoly kapcsolatról van szó.
2016. aug. 14. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Hol írtam, olyat, hogy arra, hogy megcsaljam a páromat?

2016. aug. 14. 15:42
 5/7 Noren1989 ***** válasza:

Ugyanúgy, mint akivel szexkapcsolatot akarnék.

Nincsen eltérés.

26/F

2016. aug. 14. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Sosem szerettem azokat a nőket, akik kirívóan öltözködnek és viselkednek, mindigisinkább az "átlagos" jött be, ha lehet így mondani. Fogjon meg belsőre, legyen életvidám, és akkor számomra ő lesz a legszebb. :)

Példának 2 link:

[link]

[link]

2016. aug. 14. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, h hogy néz ki külsőre, akivel komoly kapcsolatot akarok, hanem az, h milyen belőle...
2016. aug. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!