Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiak: mi után, mi alapján szerettek bele egy nőbe úgy, hogy tartós, komoly kapcsolatot is akartok vele, vagy miután kezdenek bennetek érzelmek kialakulni irányába?
Fura, kissé érthetetlen a kérdésed.
Alapvetően én mindenkitől tartós kapcsolatot akartam, már a szerelem kezdetén, csak nem jött össze (önhibámból, kommunikációs kézségek hiánya miatt, vagy éppen előtörő "másik farkat akarok kipróbálni"-érzések miatt).
26/F
Én nem akarok szerelmes lenni, mert akkor meghülyülnék :D
Nálam tulajdonságok alapján volt a pár választás.
A szerelembe esést nem kockáztatom, tudom hogyan kerüljem el.
23F
Ezt így nem nagyon lehet megmondani. Nem konkrét dolgoktól függ, amik ha bekövetkeznek szerelmes leszek, ha nem, akkor meg nem. Ez mindentől függ, a legapróbb dolgoktól kezdve a jelentéktelennek tűnő dolgokon át a legfontosabb dolgokig.
Nyilván alapból olyannal kezdek el ismerkedni aki külsőre bejön és az első megnyilvánulásai is szimpatikusak. Onnantól kezdve pedig a legfontosabb hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni nem csak szellemileg hanem fizikailag is. Ha nagyjából azonos a gondolkodásmódunk, hasonló vágyaink, elképzelésink vannak a jövőt illetően, meg akarjuk és meg is tudjuk érteni egymást és jól működik köztünk a szex, akkor már nagy eséllyel lehet szerelem belőle a részemről. Illetve sokat tud dobni a dolgon ha a lány valamiben más, van valami egyedi, különleges benne számomra, vagyis olyanban jártas ami nekem totál idegen, vagy amiben én nem vagyok jó. Szeretem ha egy lány le tud nyűgözni valamivel a testén kívül. De egyébként a külsejében sem árt ha van valami extra számomra. 27/F
Én olyan nőbe szoktam bele szeretni akinek tetszik az arca.
Belsőleg pedig azt érzem, hogy nagyon nyitott és érdeklődő az irányomban. Ezen kívül kedves, mosolygós és megbízhatò.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!