Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki mélyen legbelül se nézi le a lányokat?
Szerintem elég alap elképzelés, hogy a nők egy csomó Mindenre nem képesek. Pl rosszabbak sportokban, nem tudnak vezetni, alacsonyabb az intelligenciájuk, nem alkalmasak vezetői szerepre, meg úgy alapból több munkára sem. (pl mérnök, jogász stb..)
És ez engem egyszerűen kiakaszt. Nem lennék hajlandó olyannal leélni az életem aki nem tudja elfogadni hogy egyenrangú vagyok vele. A büszkeségem nem engedi.
A jelenlegi barátom néha elkottyant mondatokat amire inkább nem is reagálok semmit. Mert ez olyan téma, amiről férfiakkal vitatkozni egész egyszerűen értelmetlen. Pedig ha egyszer túl messzire megy egész biztos vagyok benne hogy nagy vita lesz belőle. Nem szeretem ha lenéznek. Az én hozzáállásom hülye?
9es :D
"#8 De ha az élet rádbízna egy újszülöttet, fogadjunk jobban kezelnéd, mondjuk elkezdenéd szoptatni, amit én nem nagyon tudnék kivitelezni. :D"
nem a 8as vagyok, de ez jó nagy baromság :D ha nekem nőként odaadnának egy újszülöttet, ugyan úgy nem tudnám szoptatni, mint te. ugyebár ahhoz viselősnek kell lenni előtte. ppnt ugyan annyit tudnék vele kezdeni, mint egy férfi. a nők sem értenek jobban a gyerekekhez alapból, csak úgymond jobban rájuk van "kényszerítve" a szerep... a fiú autókkal játsszon, a kislány babázzon. ha fordítottak a szerepek, leszólják őket.
Kérdező, ha úgy érzed a párod megnyilvánulásaiból, hogy bántó általánosítások, és lenézi a női nemet, a lehető legrosszabb, ha magadban fortyogsz..beszéljetek róla, lehet, hogy csak hülyén fogalmaz. ha meg nem, akkor egy ilyen emberrel nekem elválnának az útjaink..nem tolerálom a hülyéket :D
Ismerem annyira a világot, hogy tudjam, nagy különbségek tudnak lenni ember és ember közt, tehát nem gondolom egyik nemről sem kollektíve, hogy mivan. Tendenciák léteznek, de kivételek is akadnak a tendenciák alól. Igyekszem az egyént, akit ismerek, egyénileg felmérni és megítélni (hiszen a többi random ember nem érdekel), és ha úgy találom, hogy ő személy szerint valamiben nem jó, akkor azt el fogom neki mondani, ha úgy hozza a sors :P Tehát nem titkolom el, hogy polkorrekt legyek, hogy jaj hát persze hogy tudsz mittomén zoknit vasalni, amikor nem tudsz. Ugyanakkor természetesen azt is elismerem, ha valamit tényleg tud.
Mondjuk... te most kikéred magadnak, hogy lenézzenek, mert nő vagy, tehát hogy szexista módon kezeljenek, miközben írsz egy olyat, hogy "Mert ez olyan téma, amiről férfiakkal vitatkozni egész egyszerűen értelmetlen" ami szintén ilyen szexista kijelentés. Most akkor mivan? :D Vagy én értek félre valamit?
Én ezeket a dolgokat azert soroltam fel, mert sztereotípiák, általánosítások. A Férfiak szeretnek is vicceket gyártani belole. :)
Amugy utolsó nem, én ezt nem szexistanak szántam a férfiakkal. Csak arra gondolok, hogy ez a téma vagy nem érdekli őket vagy teljesen máshogy gondoljak es csak hisztisnek tartanak. :) ami nem esik jól, mert szerintem az én nézeteim is érthetők és jogosak.
Szerintem nem hülye a hozzáállásod. Jogos a kérdés mert sajnos sok ilyen ember van aki igy általánositja az embereket. Van olyan nő aki nagyon királyul tud vezetni és van olyan férfi aki nagyon királyul tud mondjuk főzni vagy imád bevásárolni (pl én mindig is szerettem vásárolni bármit fiu létemre).
Alapjáraton sose csinálnék olyat h "pf ez csak egy nő" ugy meg pláne h még csak nem is ismerem. Mindenki lehet jó egy rakatnyi dologban csak akarni kell és ez nemtől független. Szerintem.
Az hogy a párod néha tesz egy megjegyzést és rosszul esik azt megértem ugyhogy legközelebbi ilyennél szolj neki és beszéljétek meg. Mert ez igy ténleg nem okés. Engem is zavarna a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!