Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti ezt hogyan értelmeznétek, a srác talán akarna többet is szexnél?
Összejárunk szexelni egy pasival, akivel nagyon jól kijövünk szex nélkül is. A szex pedig egyszerűen fantasztikus. Ő is dicsér engem, én is őt. Tudjuk nagyon, hogy mi kell a másiknak... Mondta már, hogy ennyire jó még senkivel se volt a szex, és más nővel màr nem akar lefeküdni csak velem. Hozzá teszem én is így vagyok vele.
A plusz meg az, hogy nagyon hasonlítunk belsőleg meg amiket szeretünk Szinte kb mindenben. Ès csomót húzzuk egymás agyát a sok hülyeséggel... :)
/csak három hete ismerjük egymást, de olyan mintha régóta ismernénk már a másikat/
Meg van egy kis bökkenő, egyikünk sem akart kapcsolatot.
A pozitívum meg az, hogy kb egész nap beszélünk /neten/.
"Meg van egy kis bökkenő, egyikünk sem akart kapcsolatot."
Ezt beszéljétek át újra.
Utolsó, akkor szerinted is akarhat többet?
Amugy koszi az eddigi valaszokat!
Három hétre én még semmit sem mondanék. A szexkapcsolatoknak ez a hátulütője, az egyik fél valamikor mindig többet akar.
Talán tőle kéne megkérdezned, hogy mi a pálya.
Jol hangzana, leszamitva a 3 hetet... ez meg nagyon kevés.
Tipikus hogy ilyenkor nagyon nagy az erdeklodes, megy egesz nap a chat, stb..aztan egyszer csak kezd ez egyre alabb hagyni...jajj hanyszor volt mar nekem ilyen.
De ha pár honap mulva még mindig ilyen jo, akkor kezdhetsz reménykedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!