Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen számotokra az ideális srác?
külső: nezzen ki valahogy
belso: legyen huseges,odaado, szeressen, tudjunk mirol elbeszelni, fogadjon el úgy ahogy vagy,stb
tipikus álompasi belsore;D
-fekete vagy barna haj
-barna vagy zold szem
-magas
-atlagos testalkat (de egy vekony vagy egy mackos is tetszik)
-ha szemuveges az plusz pont
-igenyes es apolt
-elegens, letisztult oltozkodes
-kedves, figyeles, udvarias
-okos, intelligens
-huseges
-konzervativ es megis nyitott bizonyos dolgokra (szexualitas)
-erdeklodo
-introvertalt, de egyutt azert neha jarjunk el valami programokra (szinhaz, kirandulas stb)
-ambiciozus ugyanakkor szeretne csaladot
Ha nem bűn ronda, akkor nálam a külső nem annyira fontos, majdnem mindegy. A végleteket nem szeretem. Pl.ha nagyon sovány vagy ha nagyon kövér. A hosszú hajú pasikat nem szeretem, szerintem nem férfias. Az, hogy milyen a szeme és a haja színe, meg hogy testalkatra milyen már nem lényeges ha megfog a személyisègével.
Legutóbb egy olyan pasiba voltam szerelmes aki nem az "esetem", viszont olyan szemèlyisége van, hogy azóta sem találkoztam ilyen emberrel.
A belső tulajdonságok fontosabbak: legyen értelmes, intelligens, szeretem ha valaki folyamatosan mosolyog, jó kedvű. Lehessen vele mindenről beszélgetni, legyen véleménye. Lehessen vele sokat nevetni, szeresse az állatokat, lehessen vele elmenni színházba és akár a sarki kocsmába is. Legyen jó a humora, figyeljen rám.
Tudom fura, de mivel én is az vagyok, így vonzanak a cinikus pasik. :D
Legyen szókincse, ne káromkodjon folyton. Szeretem a nyugodt, magabiztos pasikat, ne legyen egy ordítozó idegbeteg pávián. Asszem egyelőre ennyi. :D
Nekem a legfontosabb, hogy legyen humoros, nyitott és intelligens. Ha ez nincs meg, akkor semmi se lesz köztünk, mert meg se fog az illető.
Szeretem a cinikus, szarkasztikus embereket, akik mégse megalázó stílusúak, és önironinikus, tud magán is poénkodni és nem vesz mindent komolyan, de odateszi magát ha meg valami komoly dolog van.
Az intelligens alatt értem azt, hogy legyen meg a józan ész, az érdeklődés új dolgok iránt, úgy alapjában véve legyen nyitott a világra, és ne csak "dobozokban tudjon gondolkodni".
Nem szeretem a gyűlölködő embereket, akik például csak azért utálnak valakit, mert meleg, stb. Ha ilyen eltérő a mentalitásunk se hiszem, hogy tudna funkcionálni egy kapcsolat kettőnk között.
Legyen meg a közös érdeklődés, de legyen mindkettőnknek külön élete is, hogy legyen miről beszélni.
Egyébként az ideálom a kék szem, de nem fogom a földhöz csapni magam, ha ezt valakiben megtalálom és pont barna a szeme. Még amit szeretek, ha az illetőnek van haja, az már nem érdekel, hogy mondjuk szőke vagy barna.
Csak tudnám miért lett lepontozva a válaszom. Na mindegy. :D
Nem mellesleg akár hiszitek akár nem, nem alaptulajdonság az ami fel lett sorolva. Rengeteg primitív, alpári bunkó van, szóval elég ritka az olyan pasi aki belsőre tökéletes (legalábbis nekem).
"Rengeteg primitív, alpári bunkó van, szóval elég ritka az olyan pasi aki belsőre tökéletes (legalábbis nekem)."
Én normális srácokról beszéltem, és az ilyeneknél igenis alap.
Gondolom ez volt a válaszod, ha a %-t nézem.
"A belső tulajdonságok fontosabbak: legyen értelmes, intelligens, szeretem ha valaki folyamatosan mosolyog, jó kedvű. Lehessen vele mindenről beszélgetni, legyen véleménye. Lehessen vele sokat nevetni, szeresse az állatokat, lehessen vele elmenni színházba és akár a sarki kocsmába is. Legyen jó a humora, figyeljen rám.
Tudom fura, de mivel én is az vagyok, így vonzanak a cinikus pasik. :D
Legyen szókincse, ne káromkodjon folyton. Szeretem a nyugodt, magabiztos pasikat, ne legyen egy ordítozó idegbeteg pávián. Asszem egyelőre ennyi. :D"
Ebből az értelmes és az intelligens nem nagy kikötés, rengeteg olyan srácot ismerek aki értelmes és intelligens is. A mosolygás, és a jó kedv meg egy ideális kapcsolatban egy szerető lánnyal könnyedén elérhető még akkor is, ha előtte nem volt a srác olyan vidám és jókedvű. Gondolom érted mire gondolok. Ez eddig nagyon alap. "Lehessen vele mindenről beszélgetni, legyen véleménye." Ez fedi az első két tulajdonságot amit írtál. Aki értelmes és intelligens arra ez jellemző. :D Egy kapcsolatban ha a két fél jól kijön egymással akkor idővel lesznek közös poénok, szituk stb.. tehát ez is alap. Az állatszeretet talán nem annyira alap dolog, mert valaki vagy szereti az állatokat vagy nem, de azért szerintem a legtöbb ember szereti az állatkákat, szóval ez sem mondható közel sem, extra elvárásnak. A következő amit leírtál megint alap, mert egy kapcsolatban nyilván vannak közös programok ha meg közös az érdeklődés akkor meg nincs gond ezzel. A jó humort, már leírtam annál a pontnál ahol azt írtad, hogy lehessen vele nevetni. Az odafigyelés meg szintén alap, akit szeretünk arra figyelünk is.
Végezetül...
"Legyen szókincse, ne káromkodjon folyton. Szeretem a nyugodt, magabiztos pasikat, ne legyen egy ordítozó idegbeteg pávián. "
Szintén csak az értelmes és az intelligenst tudnám felhozni, és ez sem extra dolog. :D Egyedül a magabiztosság nem része kimondottan az intelligenciának és az értelemnek.
"Tudom fura, de mivel én is az vagyok, így vonzanak a cinikus pasik. :D "
Ez az egyetlen egy olyan pont amire azt mondom, hogy nem alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!