Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Számotokra mennyi az ideális testsúly egy lánynak?
Annyi amennyivel a legjobban néz ki!
Egyáltalán nem a súly számít. Hanem az arányok, és hogy formás legyen! Láttam már nagy seggecskét és nagy kannákat is, és nagyon imádnivaló volt. Mert a csaj sportolt. Igaz volt hasa is de szép volt nagyon az egész O:-)
23F Inkább küldj képet , és elmondom hogy jól nézel-e úgy ki ahogy vagy! (privátban)
Ez mindenkinek más! És attól is függ, hogy milyen magas a lány!
Én pl. alacsony vagyok és kissé husi, de sosem volt ebből gondom a pasiknál, mert szép arcom van és karcsú derekam, meg igényes vagyok.
Nekem mondjuk a vékony nök jönnek be.
Nem tudom olyan 170cm hez kb 50kg sacc.
Jaj aki pontos súlyt írt az visz magával mérleget az első randira és ha 45,1 kg akkor már heló van :D
Szerintem az arányok számítanak, és hogy jól álljon neki. Ismerek egy csajt aki 170/70 (kb.) de vékonyan tuti rosszul nézne ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!