Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen számotokra az ideális srác?
jaj de le lettunk pontozva:D
tessek The Winds of Winter nezd meg hogy a szubjektiv velemenyunket a ferfitarsaid mennyire leszavaztak csak mert nekik nem tetszik az idealunk...az ilyen kerdeseknel mi nem szamit hasznosnak? tenyleg nem ertem :/
# 11
Kár erre hivatkoznod. Azért lettél lepontozva, mert valaki számára élvezetet nyújt a lepontozás. Egyébként nem férfitársakról beszéltem, hanem még mindig normális férfiakról. Én pl sok ilyet ismerek. Bár ebben az is közrejátszhat, hogy akit nem tartok normálisnak, azt nem tartom az ismeretségi körömben. A legtöbb leírt dolgot én alapnak tartom, számos leírt dolog jellemző rám is egyébként, és nem gondolnám azt, hogy bármiben is különleges lennék ezek miatt, de mondjuk más miatt se, pusztán csak próbálok normális lenni.
Most érdekességképpen olyan 25 dolog "hangzott el" kb, hogy milyen az ideális srác. (eddig, ha nem számolom azokat kétszer, amit leírtatok többen.) Ebből a 25 tulajdonságból kb 21-22 jellemző rám.
Igazából semmi különleges dolog nem hangzott el aminek ne tudna megfelelni egy értelmes, intelligens átlagos kinézetű férfi ember aki kellően érzelmes is.
Nincs itt szerintem semmilyen nézeteltérés, ez csak egy kis vita, az is (szerintem) barátságos hangnemben.
Egyébként sajnos nem annyira alap dolog, mert rengeteg besavanyodott, magát sajnáló pasi van. Igyekszem én is normális embereket gyűjteni magam köré, de sajnos többen vannak azok akiket valamiért likvidálnom kell.
Van egy haverom, akit egyébként nagyon szeretek mert nála jobb szívű emberrel még nem találkoztam. Kedves is, jól is néz ki, de amikor megszólal...na az egy tragédia. És nem is nagyon talál magának barátnőt. Nagyon buta szegèny ès ezt nem kompenzálja a kinèzete...
# 17
Akkor bocsánat, félreértettem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!