Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41es a labmeretem! Az kicsi? Nektek? 26eves srac vagyok es 177cm magas!
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 13:55
1/13 Igen, én vagyok! :) válasza:
41es lábbal sosem lesz nőd.
2/13 anonim válasza:
És még az sem fog itt érdekelni senkit. :)
3/13 anonim válasza:
Miért lenne kicsi? :D Pont leszarom kinek mekkora.
Nekem 36-os. És? :D
4/13 anonim válasza:
Férfiként 41-es láb? Némelyik nőnek van akkor Öcsi. Nekem 45-ös a lábam, na az már férfi méret. :)
6/13 anonim válasza:
3# vagyok.
Miért kellett lepontozni? Nő vagyok. Nem tehetek róla ha csak 36-os basszus!
7/13 anonim válasza:
Nem gáz! Az a gáz aki azt mondja, hogy ez szégyellnivaló.
8/13 anonim válasza:
nekem 5 kiálló izé van a lábfejemen, lesz igy nőm valaha? :(
9/13 anonim válasza:
Nekem csak 39-es a lábam és 172 cm vagyok, sok nőnek nagyobb a lába az enyémnél, de ez engem rohadtul felizgat! :P Mit meg nem adnék azért, hogy egy nagy női lábat kényeztethessek! 20/F
10/13 anonim válasza:
Elég kicsi.
Ne haragudj de nekem a férfiasságom 41-es (lankadtan)...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!