Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már hosszú idő óta nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már hosszú idő óta nincs senkim, még csak nem is beszélek senkivelmit tegyek?

Figyelt kérdés

Régebb elég sok fiú érdeklődött irántam(nem beképzeltség, nincs önbizalmam csak sokan irtak, keresték a társaságom), de valahogy komoly kapcsolat sosem alakult ki, mindig én voltam az aki nagyon akarta ők meg már pár hónap után nem kerestek többé...

Velem van a baj tuti, minden barátnőmnek van valakije vagy legalább beszél,randizik és én meg senkivel sem, olyan rossz érzés mikor vissza kérdik: na és te? valaki?

Úgy érzem nem vagyok elég jó már senkinek se külső se belsőre, pedig én tényleg tudnák szeretni, hűséges lennék gondoskodó és tudom azt, hogy ő lenne a mindenem :). Tudom furcsán hangzik, próbálom elfoglalni magam tanulok,szórakozok,barátokkal vagyok de nekem még sosem volt senki komoly, senki olyan aki azt mondta volna,hogy szerelmes belém és rossz érzés...

Más is van/volt igy, tudtok tanácsot adni?(l/20)

2016. szept. 30. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%
#7-es, ha számít, én egyből rájöttem...:D
2016. szept. 30. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:
10%
Amit az 5-ös írt, annyival kiegészítve, hogy talán lehet fura hangszíned, beszédstílusod (affektálás), küllemi vagy viselkedési szokásod stb. Fene sem tudja, ismerni kéne ahhoz téged, hogy váleményt alkossak.
2016. szept. 30. 17:04
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Én remek számítógépes játékokat ajánlanék neked, Kérdező, nekem is ezek segítenek :))) ha gondolod átküldhetek párat :)
2016. szept. 30. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne mondjátok, hogy egy helyesírási hiba már kizáró ok, az is lehet, hogy csak véletlenül írta el. Mi van, ha én is elírnák valamit? :D

Kérdező, talán már sok privátot kaptál, de ha gondolod, írj, beszélgethetünk erről.

2016. okt. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!