Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleto szex nagyon hosszu kapcsolat utan? Tapasztalatok segit vagy csak meg nagyobb depressziot kelt az emberbe?
Figyelt kérdés
Egyenlore ezen kivul mast nem latok ami segitene felejteni! Semmi elfoglaltsag nem vall be amihez nem kell az erzelem...! Nagyon magam alatt vagyok es sose csinaltam ilyet de hatha segitene ???2016. júl. 30. 22:10
1/5 A kérdező kommentje:
*felejto bocsi a hibakert csak a konnyektol nem latok....
2016. júl. 30. 22:11
2/5 anonim válasza:
Én is mindig szexel akartam felejteni. Gondoltam ha közel engedek magamhoz mást és jól érzem magam vele akkor felejtek. Vagy beleszerettem az illetőbe amiből megintcsak úgy akartam kijönni, hogy felejtő szex mással sikerült is a 3. ember akivel lefeküdtem érdekes volt számomra és ő segített felejteni. Na de utólag én is belátom ha elkezded ez egy ördögi kör, hisz csak akkor fogod teljesen elfelejteni ha beleszeretsz másba. Csak nehogy úgy járj mint én egyik gödörből a másikba.
3/5 anonim válasza:
Ez személyiség függő. Valakinek segít, valakinek csak még rosszabb lesz tőle.
4/5 A kérdező kommentje:
Hat en eleg gyenge vagyok lelkileg...ha valakit egyszer megszeretek halalig szeretem, de kozbe van mas aki jobban torodik velem akkor is a regihez mennek vissza:( nagyon kotodom hozza talan ezert gondoltam hogy icipicit segitene
2016. júl. 30. 22:25
5/5 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, mint te. Kipróbáltam, utána durván depressziós lettem mert úgy éreztem mintha megcsaltam volna az illetőt. Addig nem javaslom amíg biztosan talpra nem tudsz állni. Szerintem jobb inkább beszélgetni, ismerkedni a lányokkal előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!