Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti szoktatok arra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szoktatok arra a lányra gondolni akár évek múltán is, akivel nem sikerült összejönni (pl. gyávaság, elmulasztott lehetőség miatt), pedig szerelmesek voltatok belé?

Figyelt kérdés

2016. szept. 29. 12:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Mindkettő leányzó "kísért" olykor, főleg, hogy utólag nézve másképpen is alakulhatott volna persze. Próbáltam egyikükkel évek múltán is legalább beszélgetni, de nem kért belőlem, letiltott.
2016. szept. 29. 14:09
 12/23 anonim ***** válasza:
És neked mi a történeted kedves kérdez?
2016. szept. 29. 14:41
 13/23 A kérdező kommentje:
Suliban megismerkedtünk,csak nem mertünk kezdeményezni,mert túl éretlenek és gyávák voltunk,aztán a sulinak vége lett,utoljára tavaly júniusban láttam.Egyébként én vagyok a lány,de nekem azóta minden nap eszembe jutott.De a srácnak én is bejöttem.de valahogy soha nem jöttünk össze.valahogy hülyén jöttek ki a körülmények.azért tettem fel a kérdést,mert kiváncsi voltam,hogy egy fiúk is szoktak e gondolni az elmulasztott lehetőségekre.
2016. szept. 29. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem mulasztottam el megmondtam neki, de nem ment bele, mert 7 éves kapcsolata volt. Még rá-rá gondolok néha, de már nem olyan intenzitással mint akkor. Kezdem elfelejteni. De végleg akkor sem fogom hiszen áttörés volt ő az életemben abból a szempontból, hogy ő volt az első akinek beszámoltam az érzéseimről.
2016. szept. 29. 14:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsére olyan tanítómesterem akadt, hogy a bátortalanság rémével sohasem kellett megküzdenem. Volt viszont később, már felnőtt fejjel egy nagy szerelmem, aki fél év után kiszeretett belőlem. S noha évtizedek óta boldog házasságban élek, időnként még ma is felsajdul az emléke.

Furcsa dolog ez. Mostanra elhízott, s ha találkoznánk, semmit sem mozdítana meg bennem, de az akkori emléke még most is fáj.

2016. szept. 29. 15:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Jó kilátások,nekem csak 1,5 éve tart.
2016. szept. 29. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Miért? Semmi baj sincs az emlékekkel, ha közben éled az életedet.
2016. szept. 29. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Gimis osztálytársam (fiú), odáig volt értem, és kölcsönös lett volna! Viszont nekem végig suli alatt komoly kapcsolatom volt, így persze nem volt köztünk soha semmi! Érettségi után megszakadt a kapcsolat vele, és az akkori párommal is vége lett. Majd jött a (mostmár) férjem, elköltöztem vele mindenkitől távol 100 km-re...gyerekeink lettek stb. Kb 2 éve kiderült, hogy a volt oszt.társ fiúval 6 éven keresztül egymástól egy saroknyira laktunk! Ugyanarra a helyre költöztünk és sosem találkoztunk. Egyszer rámírt facen hogy látott engem és hogy jól látott-e?! Persze ez a beszélgetés mikor máskor történt volna, mikor mi a férjemmel épp költöztünk nagyobb házba, ami saját...onnan 80 km-re! :) A srácnak persze felesége van már! Szóval megbeszéltük, hogy következő életünkben találkozunk! Sokszor eszembe jut

, és töprengek azóta is hogy milyen a sors! :)

2016. szept. 29. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen... Pont a napokban jutott eszembe. Életem egyik legnagyobb baklövését követtem el akkor.
2016. szept. 29. 16:04
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó elmesélnéd,hogy mi történt?
2016. szept. 29. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!