Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért vagytok gyávák szó nélkül eltűnni ismerkedés alatt?
Nem Érzitek,hogy ez gerinctelen? Nem Érdemelne a lány egy "bocsánat,de nem..." Üzenetet,ha mar szóban nem akartok komfortálódni?
Őszintén! Fejtsétek ki az okokat! Vágjatok bele es meséljetek!
Amit kapunk, azt adjuk. Tádááááá
Ettől függetlenül én személy szerint meg szoktam mondani. De mivel általánosan kérdeztél, általános választ adtam.
Ti lanyok ne is mondjatok semmit, ennek az eltunos dolognak ti vagyok a legnagyobb mesterei....
De egyébként meg igazabol teljesen mindegy hogy mondd valamit hogy nem, vagy eltunik vagy egyeb, rosszul esni mindegyik rosszul esik nyilvan.
NAgggyon helyes. Mostmár végre megérted az átlag társkereső férfi helyzetét, aki online PRÓBÁL ismerkedni.
Reagálva a válaszodra: attól, hogy a beszélgetésekben úgy tűnik, hogy minden klappol, az nem biztos, hogy úgy is van.
Pl kérdezek egy egyszerűt: a pasi kérdezgetett, keresett téged kb 2x többet, vagy nem?
3 hónap allando kontaktban voltunk. En most jottem haza. Addig minden jo volt. Szinte minden nap beszéltünk hosszasan mindenről. Többet tudtunk lassan egymásról,mint a szüleink. Randit lefixaltuk es aznap örökre eltűnt! Szo nelkul!! Mondd,hogy nem
Gyáva tuskó az ilyen?????
Hazament a barátnőjéhez? XDD
Meg kell mondjam, hogy szédítés szagot érzek, de igazából nem válaszoltál a kérdésemre. Neki kellett kezdeményezni, vagy inkább neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!