Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért vagytok gyávák szó nélkül eltűnni ismerkedés alatt?
Figyelt kérdés
Nem Érzitek,hogy ez gerinctelen? Nem Érdemelne a lány egy "bocsánat,de nem..." Üzenetet,ha mar szóban nem akartok komfortálódni?
Őszintén! Fejtsétek ki az okokat! Vágjatok bele es meséljetek!
2016. szept. 13. 16:53
11/25 anonim válasza:
"Miért vagytok gyávák szó nélkül eltűnni ismerkedés alatt?"
Ez - ha nyelvtanilag értelmeznem kéne, pont azt jelentené, hogy a pasik ahhoz gyávák, hogy eltűnjenek ismerkedés alatt. Lehet írtál nekik egy levelet és félreértették...
12/25 anonim válasza:
Amugy en kb férfiként jartam hasonloan, megbeszelt talakozot lemondta a lany, majd felszivodott....
13/25 A kérdező kommentje:
Sose ragadtam ra, fogadtam az udvarlast es vartam,hogy sor kerüljön a talira. Nem
Húztam az agyat. Tudta,hogy nem konnyu a talit összehozni,míg haza nem jövök,de o állította, kivarja es mindig irtunk, hol o,hol en. Randi napján meg annyit se irt, hogy bocsi...
2016. szept. 13. 17:27
14/25 anonim válasza:
Lányoknál jellemző ez inkább. Többször is volt, hogy többhetes beszélgetés után, a beszélgetés közben(!) tűntek el, mert nem jöttem be nekik. Amúgy az ok: nem nézel ki elég jól.
15/25 A kérdező kommentje:
O
Szólított le, o irt ram. Tehát kérdésedre, o kezdeményezett. Miert?
2016. szept. 13. 17:28
16/25 Noren1989 válasza:
NA, akkor szerintem ezt az agyhuzogatósdit nem érted még igazán. Szerintem sok volt az neki, hogy várjon is rád, meg közbe ne ismerkedjen egyszerűbb lányokkal (akik esetleg első szóra is jönnek randizni...).
17/25 anonim válasza:
Akkor nem tudom. Lehet azt érezte, hogy nem érdeklődsz, vagy talált mást, vagy flúgos vagy.
18/25 Noren1989 válasza:
#18assal teljes mértékben egyetértek, kifejtette a mondandómat röviden.
19/25 anonim válasza:
Ezt inkább velem csinálták meg lányok, hogy itt gyakorin egyszerűen otthagytak, pedig tök jól elvoltunk :D jó lenne már egy komoly beszélgetőpartnert találni itt 23/f
20/25 anonim válasza:
Nem mindig egy 3-ik nő van a dologban!Lehet pl. nem volt felkészülve egy komolyabb kapcsolatra és ezt nem merte közölni és így jobbnak látta,vagy lehet már akkor is voltak valamilyen magánügyi problémák nála amikor már ismerkedtetek és ezt nem akarta veled megosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!