Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőmmel lenne a probléma?
Figyelt kérdés
Eléggé sikertelen vagyok a nőknél, pedig jó munkahelyem van, nem zárkózok be a 4 fal közé, élvezem az életet ha időm engedi... De mégis minden kísérletem kudarcba fullad...
Pár csaj ismerős azt mondja h humorom is van kellően komoly vagyok ha kell segítőkész vagyok meg hasonló dolgok, de még arra felé sem sikerült sikeresen nyitnom, persze mert barátjuk van...
Kissé kezdem magam nyomottul érezni mert az ismerősi körömben szinte mindenkinek tartós kapcsolata van...
24/F
2016. szept. 9. 21:06
1/7 anonim válasza:
Mivel szoktak visszautasítani a lányok? Nem lehet, hogy túl félénknek és esetlennek tűnsz? Nem mindig a külső az oka.
2/7 Kenzo Tenma válasza:
Ha csak nem vagy nagyon ronda, akkor nem valószínű. Legyél laza és magabiztos, erőltetni meg nem kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Aki szeretne annak küldök fotót, de csak üzenetben
2016. szept. 9. 21:56
7/7 anonim válasza:
Szia! Küldj fotót, ha gondolod.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!