Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Miért vagytok gyávák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért vagytok gyávák szó nélkül eltűnni ismerkedés alatt?

Figyelt kérdés

Nem Érzitek,hogy ez gerinctelen? Nem Érdemelne a lány egy "bocsánat,de nem..." Üzenetet,ha mar szóban nem akartok komfortálódni?

Őszintén! Fejtsétek ki az okokat! Vágjatok bele es meséljetek!

2016. szept. 13. 16:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A két legvalószínűbb ok a következő:

(1) Egyszerűen rádunt, elveszítette az érdeklődését irántad, így pedig már az sem érdekelte, hogy hogy esik neked, ha szó nélkül lelép. Előfordul az ilyen mindkét nem részéről. Elég mindennapi eset.

(2) Netes időtöltésre, egónövelésre jó voltál neki, élvezte a figyelmet, amit tőled kapott, de személyesen soha nem akart veled találkozni. Ennek általában az az oka, hogy a férfi sokkal rosszabbul néz ki a valóságban, mint amilyen képeket neked mutatott, vagy pedig tartós kapcsolata van.

2016. szept. 13. 19:35
 22/25 A kérdező kommentje:
De akkor ennyire szemet alakok vannak,hogy még azon a heten akarja a talit es ra ket napra mar nem érdekes neki az ember es lekoccol?! Nevetséges!
2016. szept. 13. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, vannak ilyen szemét alakok.:) Tudod, vannak szemetebbek is: utasverő taxishiénák, asszonyverő alkoholisták, gyermekmolesztáló állami "gondozók", csalók, rablók, gyilkosok. Még sorolhatnánk.
2016. szept. 13. 20:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Velem is megesett, azelőtt nem ismertem ezt a típust, kissé szétesett életszakaszomba találkoztunk, tehát azt sem tudtam mit akarok, én voltam a legnagyobb hibás, ha tudtam volna nem pasit választok, hanem férfit.

Bocs hogy nőként belekommentáltam :) Remélem tanulsz az estből és sok jelentőséget nem tulajdonítasz.

2016. dec. 1. 17:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Semmi gond, Utolsó! Jó,hogy írtál te is.

Túl tettem magam rajta, azóta se keresett! Mint megtudtam a Facebook-ról, becsajozott. Én meg onnan vegyem a lapot. Hát sok boldogságot nekik!

Sajnálom,hogy neked is át kellett élni hasonlót. Az ilyenek valóban messze vannak a FÉRFI kategóriától!!!!!!!!!!!!!!

2016. dec. 15. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!