Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert varjak el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert varjak el az emberek nagyresze hogy a tarsuk ertsen olyan dolgokhoz ami nem a szakmajuk?

Figyelt kérdés

A szakacsnak chefnek ez a vegzettsge hogy foźon. Miert kell egy nonek foznie amikor ott az etterem es lehet rendelni?

A villanyszerelonek a villanyszereles a dolga nem a ferfie. O ezt tanulta, ehhez ert.

A takatitono takarit. Miert mas csinalja amikor a talarito profin megcsinalja?

Remgeteg peldat fel tudnek hozni.

Miert fontos hogy olyan szakmahoz ertsen vagy legyen kedve tarsnak ami nem az o terulete??

2016. szept. 28. 16:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm, pénzügyi vonalon dolgozik, a jövedelme 7-800 e/hó. Bejárónője van, az ebédet rendeli. Egyrészt megteheti, másrészt 10 órát dolgozik, 3-at utazik, ideje se nagyon lenne rá. Ő így él. Én meg nem engedhetem meg magamnak, mert a jövedelmem a hetede az övének, ezért mosok, főzök, takarítok, vasalok, leszakadt gombot visszavarrok.

Nem is értem a kérdést. Ha megengedheted magadnak, akkor ki az aki elvárja tőled?

2016. szept. 28. 20:33
 22/26 anonim ***** válasza:
A társam nem hagyja az anált, tehát végülis jogos hogy havi egyszer felkeresek egy prostit, akinek ugye ez a szakmája...
2016. szept. 28. 21:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem roppant imponalo, ha egy ferfi ezermester.Ha felepiti a sajat hazat, ha autot szerel,foz,kerteszkedik stb. Olyan horpadt alakra nem is tudok ferfikent tekinteni, akinek meg az is kihivas, hogy ha kimegy a biztositek,akkor visszakapcsolja.Szoval en el is varom,hogy a szakmajan kivul mashoz is ertsen.
2016. szept. 28. 21:26
 24/26 A kérdező kommentje:
A biztositekot kb 10 eves korom ota vissza tudom kapcsolni. Nekwm az imponal ha az az idot inkabb massal toltjuk es a munkas vegzi a dolgst. Tudnwk en is sutemenyt sutni de ha van erre kepzett profi akkor miert en tegyem? Jobb ugysem leszek nala hisz x eve ezt csinalja.
2016. szept. 29. 00:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem konkrétan a villanszerelést várom el, hanem egy kis életképességre utaló jelet.

Még én is meg tudok húzni pár csavart, és be tudok verni egy szöget a falba, akkor hadd várjam már el ugyanezt a páromtól is.

A főzés meg tök jó móka, és az "átlag" receptek elkészítése nem atomfizika, simán megy bárkinek. Nehogy már megerőltető legyen.

Persze, az étterem tök jó dolog, meg kényelmes is rendelni, egyáltalán nem azt mondom, hogy a nő gubbasszon a konyhában napi 25 órát, mer' neki az a dolga és kész, csak azt, hogy azért tudjon már összeütni egy vacsit, ha épp úgy van..

2016. szept. 29. 09:13
 26/26 anonim ***** válasza:

"Tudnwk en is sutemenyt sutni de ha van erre kepzett profi akkor miert en tegyem? Jobb ugysem leszek nala hisz x eve ezt csinalja."

Ha nekiállnál, akkir egy idő után te is x éve csinálnád, és profi lennél. :) Nagymamám soha életében nem tanult cukrásznak, mégis finomabb sütiket süt, mint amit bármilyen cukrászdában vagy étteremben tudnék venni.

Ráadásul nekem jobban is esik úgy, hogy tudom, ő csinálta szeretettel, direkt nekünk, a családjának. Nem pedig random Gizike dobta össze, mert épp azért kapja a fizut.

2016. szept. 29. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!