Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert varjak el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert varjak el az emberek nagyresze hogy a tarsuk ertsen olyan dolgokhoz ami nem a szakmajuk?

Figyelt kérdés

A szakacsnak chefnek ez a vegzettsge hogy foźon. Miert kell egy nonek foznie amikor ott az etterem es lehet rendelni?

A villanyszerelonek a villanyszereles a dolga nem a ferfie. O ezt tanulta, ehhez ert.

A takatitono takarit. Miert mas csinalja amikor a talarito profin megcsinalja?

Remgeteg peldat fel tudnek hozni.

Miert fontos hogy olyan szakmahoz ertsen vagy legyen kedve tarsnak ami nem az o terulete??

2016. szept. 28. 16:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"mondjuk egy takarításért nem fogok takarítót hívni, mert én is ki tudok takarítani, ha takarítót hívok, az pedig pénzkidobás lenne így, ráadásul nem is szeretem, ha idegenek járkálnak a házban. "

5000ftert kimènnek. Kamera feugyeletves szerzodessel. Sokan azt az idot pihenesre vagy szorakozasra szanjak. Nem.kotekedes.

2016. szept. 28. 16:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Jesszus, ez komoly kérdés? Valakinek nagyon elgurult valamije.

Az ember nem egy olyan lény, aki vagy ért valamihez, vagy nem. Vannak fokozatok. A legtöbb házimunka olyan, hogy azt egy átlagember is meg tudja csinálni, nem kell hozzá szakember. Ha valami speciálisabb munka merül fel, vagy speciálisabb mértékben kell valamit (pl. vezetékáthúzás a falban, 80 emberre főzni), akkor érdemes lehet hívni valakit, de aki a mindennapokban felmerülő feladatokat sem tudja megoldani, az inkább maradjon csendben. Eleve el sem igazán hiszem róla, hogy olyan munkája van, amivel megkeresné a szakember költségét...

Illusztráció: játékosprofil az egyik futballmenedzser játékból: [link]

1 és 20 között mozognak a képességértékek, hogy mit mennyire tud a játékos. Messi például szerelni, ugrani, embert fogni nem igazán tud, na de nem is 1-est kapott rá, ahogy amikben jó, az sem mind 20-as.

Az ember így épül fel, nem úgy, mint egy bináris kód, hogy igen vagy nem.

2016. szept. 28. 16:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Szóval.. nem akarsz otthon takarítani, és most kifogást keresel?

Ez azért elég szomorú. Egyrészt, ha olyan jól keresel, akkor már lenne takarítónőd, így a helyzet adott lenne, nem kéne kérdést kiírnod. Vagy eddig nem volt igényed a tisztaságra? Esetleg most kezdtél egy jó helyen, és egyből szórni akarod a pénzt?

Egyébként, minél sokoldalúbb az ember, annál jobb. Annál több problémát tud megoldani, jobban feltalálja magát, biztosabban áll alábán. Persze, a pénz sem utolsó szempont, kár tagadni.

2016. szept. 28. 16:54
 14/26 A kérdező kommentje:

Volt takarironom. Etterembe pedig napi 1-2x jarok.

A.masik amit irtam. Azt az idot amit fozesre es takaritasra szañnek el.tudom kellemesebben is tolteni.

2016. szept. 28. 17:00
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
NAh mivel töltöd azt az időt? :D GOndolom ülsz a monitor előtt :D
2016. szept. 28. 17:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, hajrá.
2016. szept. 28. 17:04
 17/26 anonim ***** válasza:

Azért várom el, mert felnőtt ember.

Legyen képes minimális önellátásra: be tudja kapcsolni a mosógépet, befizeti a csekkeket, nem ropin és kólán él, és nem fél egy kis kétkezi munkától.

Mindent mással csináltatni nem más, mint lustaság vagy önállótlanság. Egyik sem vonzó számomra.

2016. szept. 28. 17:23
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

#14 akkor töltsd el kellemesebben. Én meg megszerelem a villanyt, megfőzök magamnak és kifestem a lakást.

Neked az a jó, nekem meg ez.

amúgy egy festéshez nem kell egyetemi végzettség

2016. szept. 28. 17:24
 19/26 A kérdező kommentje:
Jo neha elmenni bevasarolni es fozni de nem heti szinten. Inkabb beulni valahova ahol elem rakjak. A.PROFIK. en is.jol.fozok de nem vagyok szakacs.
2016. szept. 28. 18:47
 20/26 anonim ***** válasza:

Kérdező egy kur va csak 5000 forint, ha szopásról van szó. Ő jobban ért a szakmájához, mint a barátnő, igaz? Akkor minek nő egyáltalán?

Az meg kva szomorú, ha te akkora szobatudós vagy, hogy szerinted csak az csinálhat valamit ami a szakmája valakinek.

Dédanyád azt mondta volna 100 éve ilyenkor "Bocs apjuk, nem vagyok szakácsnő végzettségű", akkor éhendöglött volna a család és ma te sem lennél.

Én is városi vagyok, de kva undorító ez a városi büdös proli cigány paraszt hozzáállásod a dolgokhoz. Nem tudom szebben mondani hirtelen.

Ha srác vagy, remélem a barátnőd keres egy 20 centis fa szú selyemfiút dugni helyetted, mert neki úgy is az a szakmája. Ha lány vagy, akkor pedig a barátod egy modell arcú, nagymellű kvát, mert neki úgy is az a foglalkozása.

2016. szept. 28. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!