Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert varjak el az emberek nagyresze hogy a tarsuk ertsen olyan dolgokhoz ami nem a szakmajuk?
A szakacsnak chefnek ez a vegzettsge hogy foźon. Miert kell egy nonek foznie amikor ott az etterem es lehet rendelni?
A villanyszerelonek a villanyszereles a dolga nem a ferfie. O ezt tanulta, ehhez ert.
A takatitono takarit. Miert mas csinalja amikor a talarito profin megcsinalja?
Remgeteg peldat fel tudnek hozni.
Miert fontos hogy olyan szakmahoz ertsen vagy legyen kedve tarsnak ami nem az o terulete??
"mondjuk egy takarításért nem fogok takarítót hívni, mert én is ki tudok takarítani, ha takarítót hívok, az pedig pénzkidobás lenne így, ráadásul nem is szeretem, ha idegenek járkálnak a házban. "
5000ftert kimènnek. Kamera feugyeletves szerzodessel. Sokan azt az idot pihenesre vagy szorakozasra szanjak. Nem.kotekedes.
Jesszus, ez komoly kérdés? Valakinek nagyon elgurult valamije.
Az ember nem egy olyan lény, aki vagy ért valamihez, vagy nem. Vannak fokozatok. A legtöbb házimunka olyan, hogy azt egy átlagember is meg tudja csinálni, nem kell hozzá szakember. Ha valami speciálisabb munka merül fel, vagy speciálisabb mértékben kell valamit (pl. vezetékáthúzás a falban, 80 emberre főzni), akkor érdemes lehet hívni valakit, de aki a mindennapokban felmerülő feladatokat sem tudja megoldani, az inkább maradjon csendben. Eleve el sem igazán hiszem róla, hogy olyan munkája van, amivel megkeresné a szakember költségét...
Illusztráció: játékosprofil az egyik futballmenedzser játékból: [link]
1 és 20 között mozognak a képességértékek, hogy mit mennyire tud a játékos. Messi például szerelni, ugrani, embert fogni nem igazán tud, na de nem is 1-est kapott rá, ahogy amikben jó, az sem mind 20-as.
Az ember így épül fel, nem úgy, mint egy bináris kód, hogy igen vagy nem.
Szóval.. nem akarsz otthon takarítani, és most kifogást keresel?
Ez azért elég szomorú. Egyrészt, ha olyan jól keresel, akkor már lenne takarítónőd, így a helyzet adott lenne, nem kéne kérdést kiírnod. Vagy eddig nem volt igényed a tisztaságra? Esetleg most kezdtél egy jó helyen, és egyből szórni akarod a pénzt?
Egyébként, minél sokoldalúbb az ember, annál jobb. Annál több problémát tud megoldani, jobban feltalálja magát, biztosabban áll alábán. Persze, a pénz sem utolsó szempont, kár tagadni.
Volt takarironom. Etterembe pedig napi 1-2x jarok.
A.masik amit irtam. Azt az idot amit fozesre es takaritasra szañnek el.tudom kellemesebben is tolteni.
Azért várom el, mert felnőtt ember.
Legyen képes minimális önellátásra: be tudja kapcsolni a mosógépet, befizeti a csekkeket, nem ropin és kólán él, és nem fél egy kis kétkezi munkától.
Mindent mással csináltatni nem más, mint lustaság vagy önállótlanság. Egyik sem vonzó számomra.
#14 akkor töltsd el kellemesebben. Én meg megszerelem a villanyt, megfőzök magamnak és kifestem a lakást.
Neked az a jó, nekem meg ez.
amúgy egy festéshez nem kell egyetemi végzettség
Kérdező egy kur va csak 5000 forint, ha szopásról van szó. Ő jobban ért a szakmájához, mint a barátnő, igaz? Akkor minek nő egyáltalán?
Az meg kva szomorú, ha te akkora szobatudós vagy, hogy szerinted csak az csinálhat valamit ami a szakmája valakinek.
Dédanyád azt mondta volna 100 éve ilyenkor "Bocs apjuk, nem vagyok szakácsnő végzettségű", akkor éhendöglött volna a család és ma te sem lennél.
Én is városi vagyok, de kva undorító ez a városi büdös proli cigány paraszt hozzáállásod a dolgokhoz. Nem tudom szebben mondani hirtelen.
Ha srác vagy, remélem a barátnőd keres egy 20 centis fa szú selyemfiút dugni helyetted, mert neki úgy is az a szakmája. Ha lány vagy, akkor pedig a barátod egy modell arcú, nagymellű kvát, mert neki úgy is az a foglalkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!