Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gaz? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gaz? Hogyan alljak mashogy a dolgokhoz?

Figyelt kérdés

sziasztok. 18 eves lany vagyok, nem volt meg parkapcsolatom es amiota betoltottem a 18at azota ez egy nagy nyomaskent van bennem hogy meg nem volt pasim, es a korulottem levo lanyok , osztalytarsaknak mar mind mar szinte senki sem szuz stb..

avartam mar ( nem lefekves ) , meg rengeteget randiztam de vhogy olyan balszerencses vagyok. kb 17 eves koromig elutasitottam mindenkit mert eretlen voltam meg erre , meg ugy gondoltam h nem hianyzik kapsolst jo a baratokkal stb. bulizom is de ott tudjuk milyenek a pasik. kimizdulok sokat sok baratom van meg sincs semmi

nem forgalmas varosban lakom igy keves is a lehetoseg , igy kb netrol ismerkedtem mindig . nem tagadom volt tobb srac akiket elutasitottam de nem a kulsore vagyok valogatos egyszeruen sokaknal ereztem h nem illunk ossze nem ereztem azt a pluszt, a vonzalmat es igy keptelen lettem vna erzesek nelkul magamra eroltetni olyat amit nem is akarok. viszont havalaki tetszett es alakult mar volna valami, mindig leszartak egy ido utan es eltuntek nem jottem be nekik elegge. nagyon irigylem azokat a lanyokat akik boldig szerelmesek es nekem ilyen nincs. nagyon szarul erzem mar magam es ugy erzem h csak azert osszejovok olyannal aki nem tetszik h legyen tapasztalatom.. meg tokre felek h nem szerelmesen fogom elveszteni hanem kenyszerbol es nem tudom.. meg a szuleimmel.errol nem nagyon beszelunk de felek h azt hiszik mar h leszbi vagyok v nemtom.. en probalok ismerkedni de vhogy mindig kudarcba fulladnak a dolgok.. es rosszul erzem magam tobbszor sirtam h egyszer miert nem johet ossze ugy h en is tetszem valakinek es az nekem is ?

nem hiszem h a kulsommel.lenne baj olyan atlagos vagyok , de igyekszem csinosnak lenni es igenyes

csak nem reg megint volt egy eset h randiztam vkivel aztan kiderult h nem er ram mar elfoglalt..

mi a baj velem ? :( nagyon feszult vagyok emiatt az egesz miatt..

18l

2015. márc. 20. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:

nincs ebben semmi gáz, majd össze fog jönni

ne idegeskedj emiatt, nem csak rajtad múlik, hogy össze jön-e vagy sem

2015. márc. 20. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
bocsi az elirasokert mar nem engedte javitani de remelem olvashato
2015. márc. 20. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi én is így voltam és 22 évesen veszítettem el, nem gáz ez... Sokszor beszóltak, de azt kell nézni kimondja nem azzal kell foglalkozni h mit :D inkább foglald le magad tanulj, sportolj...amikor nem várod akkor jön majd vki... Lehet én is túl görcsösen akartam anno ezt az egészet ez volt a baj... És ne abba fektesd az energiád, h neten ismerkedsz ott kb senki sem magát adja, előbb kiderülnek a dolgok élőben... És sokkal nagyobb élmény, mint egy gép előtt ülni vagy telefont nyomkodni egész na :)
2015. márc. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!