Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi megkeseredett, besavanyodott férfi mostanában?
"Nőkből is van egyébként épp elég búbánatos. Ők fäszhiány miatt ilyenek?"
Nem tudom. Nem hiszem. :D Bár lehet.
Unatkozol a munkahelyen? :)
Ha olyan értelmes nő vagy, miért pazarlod az időd ilyen idiótákra itt a gyakorin?
gyenge jellemek. vegyünk engem. év elején szakítottunk hosszú kapcsolatból. áprilisban azt mondtam elég. jó pasi leszek. azóta:
-15kg súly, sportos testalkat ezzel, vagány öltözet, folyton mosolygó fej, béke, munka, életérzés. még se találtam senkit mer csak akkor stírölnek a csajok ha nem oda nézek, ahogy ránézek 1-1-re egyből elfordul. kérdem én: miért van ennyi besavanyodott nő? néézen a szemembe, mosolyogjon vissza! odamegyek és lekapom becsszó, vagy elkérem a számát és munkaután megyünk randira! ne már, nézz meg ha tetszem!!! én is azt teszem!
a fiatalok fele vidáman tekint a jövőbe. A többieknek nincs pénze drogokra... :D
Régen ezt egyébként megoldották: ha besavanyodtál, éhenhaltál! Meg mondjuk régen egy középszerű férfi beérte egy középszerű nővel, most meg szinte mindenki a számára bizonyosan elérhetetlen, megérinthetetlen bálványnőkért van oda - erre bizonyíték a napi 3 "csúnya és/vagy kövér vagyok, de csak a cicababák tetszenek, mit tegyek" jellegű kérdés. Én aránylag jó pasi vagyok, jó mérettel, és olyan frenetikus szex-szeánszokat éltem át több itt-ott csúnyácska, duci, gebe, melletlen, aránytalan stb. lánnyal, hogy a fal adta a másikat! És a sok siránkozó meg engem anyáz, amikor állítom, hogy már bő 100 nővel lefeküdtem. Igen, én jó pasiként szanaszét dugtam azokat a kis testi hibás lányokat, akik a legtöbb, még borzasztó testi hibával rendelkező srácoknak szóba se jöhetnének. Volt egy csodaszép arcú, őrjítően szexi duci barátnőm, akit nekem rendszeresen lekövérezett, meg ledagadtozott egy egyébként atom pattanásos, vagyis inkább ragyás, egyszálbelű gyík haverom. Ő harmincon túl még az álmait kergeti, állítólag már volt egy nője, vagyis kettő - legalábbis két átlagos csaj kijött volna belőle. Na tessék! Szóval engem nem zavar a sok kesergő, miattuk akadt szép számmal a horgomra mindenféle, nem cicababa lány. Köszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!