Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti járnátok olyan lánnyal, aki wicca vagy más pogány vallást követ?
Figyelt kérdés
Természetesen úgy értem, ha nem próbálja meg rád erőltetni a vallását, nem akar "átkonvertálni", és tiszteletben tartja a te világnézetedet.2016. szept. 24. 09:35
11/16 anonim válasza:
Én mindenféle vallásos, politikus, hittérítő, szektás és vegán csajt, inkább leépítenék. Nem akarom, hogy olyan dolgokról győzködjenek amik nem érdekelnek. Ha valaki komolyan gondolja a dolgot amiben hisz, akkor úgy is problémaforrássá fog válni a dolog, úgy pedig nincs értelme, egymást szenvedtetni.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vegán, a politika se nagyon érdekel, és nem hittérítek vagy győzködök senkit (ezt le is írtam a kérdésben is).
2016. szept. 24. 12:38
13/16 anonim válasza:
Én nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy ennek a vallásnak mik a fő tézisei. Összefoglalnád őket röviden? Akkor tudok válaszolni a kérdésedre.
14/16 A kérdező kommentje:
Rendben, tehát egy rövid összefoglaló a Wiccáról (nagyon leegyszerűsítve):
- abban hiszünk, hogy egy Isten és egy Istennő létezik
- hiszünk a mágia létezésében (de ne úgy képzeld el, mint a Harry Potterben :D)
- hiszünk abban, hogy amit teszünk (jót vagy rosszat), az előbb-utóbb visszaszáll ránk
- hiszünk abban, hogy amíg senkinek sem árt az ember, addig szabad akarata van, és azt tesz, amit szeretne
Aki tud angolul, annak itt van még pár infó:
2016. szept. 24. 14:46
15/16 anonim válasza:
Köszönöm, átfutottam a belinkelt oldalon felsorolt 13 elvet. Mivel nincsen közöttük egyetlen olyan sem, amelyet ne tudnék tolerálni vagy amely a saját világnézetem szerint teljesen elfogadhatatlan lenne morális szempontból, a válaszom az, hogy én személy szerint járnék egy ilyen lánnyal, ha egyébként szimpatikus és vonzó a számomra.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi, erre voltam kíváncsi. (Illetve ha valaki nemmel válaszol, akkor szintén az indoklásra.)
Mindenkit felpontoztam, aki értelmesen válaszolt.
2016. szept. 24. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!