Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti járnátok olyan lánnyal, aki wicca vagy más pogány vallást követ?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy értem, ha nem próbálja meg rád erőltetni a vallását, nem akar "átkonvertálni", és tiszteletben tartja a te világnézetedet.
2016. szept. 24. 09:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem!
2016. szept. 24. 09:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Esetleg megindokolnád, kérlek?
2016. szept. 24. 09:59
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Azért nem, mert anno. érdekeltek engem ezek a dolgok és annyi defektes, kretén emberrel volt dolgom, hogy nem kérek belőlük többet. Persze ez erős általánosítás, ha esetleg még sem lenne defektes a lány, akkor átgondolnám újra a helyzetet.

Mondjuk wiccát pl. nem nevezném vallásnak. Semmilyen történelmi háttérrel nem rendelkezik, csak kipattant valakinek a fejéből a 20. században. Ilyen alapon én is alapíthatnék valami vallást, de értelme nem lenne.

2016. szept. 24. 10:26
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nem tartom magam defektesnek, de megértem, hogy sok olyan ember is van.

Igen, tudom, hogy a Wicca nem egy régi vallás, de szerintem abszolút van helye.

2016. szept. 24. 10:27
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem zavarja az én mély zoroasztriánus hitem!
2016. szept. 24. 10:28
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem, én csak normális lánnyal járnék.
2016. szept. 24. 10:31
 7/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha mondjuk nem néz ki így: [link] és a lakásból nem csinál ilyen karnevált vagy raktárat: [link] ... akkor részemről ok. Egyébként az ilyen bohóc szektások valóban mind defektesek.
2016. szept. 24. 10:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Öh, nem nézek ki úgy, mint az a kép :D Tök átlagosan nézek ki, mint minden más ember :D
2016. szept. 24. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen félnek, hogy a hatalmadtól szexuálisan ki lesznek szolgáltatva neked. ;-)
2016. szept. 24. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Hatalom...:'D
2016. szept. 24. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!