Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, h én majd csak 30 évesen akarok szülni, amikor már megvan, lesz, minden háttér? Nem 18, meg 19 évesen?
Hehe, látom van rajtam kívül is itt olyan "hülye", aki orvosira adja a fejét:D
Kérdező: Kellenek az olyanok is mint mi, hogy 30 évesen legyen kinél gyermeket szülnöd:)
Szia!
Szerencsére kihagytam három oldalnyi (gondolom értelmetlen vitáról szóló) előzményt, úgyhogy igyekszem függetlenül és a véleményedet tiszteletben tartva válaszolni.
Sokaknak ez azért nem tetszik -köztük bizonyos szinten nekem sem-, mert az emberekben benne van a mai dolgok minden háttere. Tehát az, hogy a magyarság egyre fogy, hogy te vagy az élő példa arra, amilyen gondolkodásmódot a korodbeliek többsége képvisel. Nehéz ezt megfogalmazni, hogy ne úgy lásd,hogy kifejezetten ellened irányul az egész, és hogy megfelelően leírjam a godolataimat.
Persze te sem tudod, mit hoz az élet, úgyhogy remélem kevesebb is lesz abból a 30-ból, persze azért megfelelő anyagi háttér mellett, és több is lesz, mint egy gyereked (bár azt nem írtad, mennyit szeretnél, az egyet csak feltételezem).
Ja meg inkább szülj most, és 40 éves korodra már elmennek a gyerekek, pont mikor a legjobb leszel majd (zárójelbe azért rakok egy :P jelet is, hogy lásd, ezt az utolsót csak részben gondolom komolyan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!